Preacher – Prezentarea sezonului 2

0
1412
Ascultă acest articol


Inspirat de populara franciză de benzi desenate cu același nume, Preacher este o cursă absurdă și plină de acțiune. Jesse Custer (Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan, al cărui trecut nu e deloc luminos, își dă seama că Dumnezeu a dispărut din Rai și pornește în căutarea Lui. Alături îi stau volatila Tulip (Ruth Negga) – marea iubire a lui Jesse – și Cassidy (Joseph Gilgun), un vampir irlandez care are 119 ani și care a devenit cel mai bun prieten al părintelui. Gașca ajunge în New Orleans, unde dă piept cu gangsteri locali, agenți secreți periculoși, în costume albe, și Saint of Killers, un cowboy venit din Iad, imposibil de oprit și însetat de sânge.

BIOGRAFIA ACTORILOR

DOMINIC COOPER

Jesse Custer

Dominic Cooper este unul dintre cei mai interesanți tineri actori britanici, care s-a lansat odată cu rolul din aclamata poveste Băieții care fac istoria, a lui Alan Bennett. Cooper a sedus publicul în rolul încrezătorului Dakin și pe scenă (piesa a rulat la National Theatre și pe Broadway), și pe marele ecran. Printre celelalte roluri notabile ale actorului se numără cele din: Dublura diavolului, Need for Speed: Începuturi (cu Aaron Paul), Căpitanul America: Primul Răzbunător (cu Chris Evans), O săptămână cu Marilyn (cu Michelle Williams), O lecție de viață (cu Carey Mulligan), Tamara Drewe (de Stephen Frears), Ducesa (cu Keira Knightley), Mamma Mia! – Filmul (cu Meryl Streep și Colin Firth) și Flirt de nota 10 (cu James McAvoy și Rebecca Hall).

Cariera lui Cooper este plină și de numeroase roluri pe micul ecran, cum este cel din miniseria Fleming (Sky și BBC America), în care a jucat rolul titular. În plus, este recunoscut pe plan mondial grație rolului lui Howard Stark, în serialul Marvel de succes Agent Carter.

Printre ultimele lui roluri se află cele din Warcraft. Începutul (Legendary Pictures, cu Ben Foster și Toby Kebbell) și Miss You Already (cu Drew Barrymore și Toni Collette). Printre viitoarele lui proiecte se numără The Escape (cu Gemma Arterton) și Stratton (regizat de Simon West).

Cooper revine în Preacher la scurt timp după ce s-a întors pe scena din West End, în apluzele publicului, în rolul Ducelui de Rochester, în piesa The Libertine.

RUTH NEGGA

Tulip

Ruth Negga este o actriță excepțional de talentată și versatilă, al cărei CV include producții teatrale premiate, drame istorice pentru marele ecran, filme independente și seriale de televiziune inovatoare.

Recent, Ruth a jucat rolul lui Mildred Loving, în pelicula lui Jeff Nichols, Loving, care a fost inspirată de documentarul The Loving Story. Filmul îi urmărește pe Mildred și Richard Loving (Joel Edgerton), cuplul aflat în centrul celebrului caz civil Loving vs. Virginia, din 1967. Pentru rolul ei, Ruth a fsot nominalizată la Oscar, Globul de Aur și Premiile Critics’ Choice.

Anul trecut, Ruth a apărut în pelicula lui Duncan Jones, Warcraft. Începutul, o aventură fantastică epică, inspirată de populara serie de jocuri video. Ruth a jucat-o pe Lady Taria, Regina din Azeroth și soția Regelui Llane Wrynn (Dominic Cooper). Înainte de asta, a jucat rolul principal în pelicula britanică independentă a lui Scott Graham, Iona. Printre celelalte roluri ale ei se numără cele din Of Mind and Music (film independent semnat de Richie Adams), Jimi: All Is by My Side (o dramă istorică marca John Ridley), Noble (de Stephen Bradley), Ziua Z: Apocalipsa (Paramount, în regia lui Marc Forster), Samariteanul (un thriller de David Weaver) și dramedia Mic-dejun pe Pluto (de Neil Jordan).

Pe micul ecran, Ruth a apărut în numeroase producții americane și britanice, printre care: filmul TV semnat de Justin Chadwick, The Money; serialul Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC, în care o joacă pe frumoasa și periculoasa Raina, rol care i-a adus o nominalizare la ediția din 2016 a Premiilor Irish Film & Television, la categoria „cea mai bună actriță secundară, într-o  producție dramatică”); serialul britanic de succes Misfits (Logo, în care a fost Nikki); Love/Hate (RTE, în care a fost Rosie); miniseria Five Daughters (BBC, în care a jucat-o pe Rochelle). Ruth a câștigat Premiul IFTA (Irish Film and Television Academy), la categoria „cea mai bună actriță”, pentru rolul lui Shirley Bassey, în filmul TV Shirley.

Printre numeroasele și premiatele ei proiecte teatrale se numără: Lolita (debutul ei scenic, la Corn Exchange Theatre Company, la Abbey Theatre); Duck (la Out of Joint și Royal Court Theatre, pentru care a fost  nominalizată la un Premiu Olivier, la categoria „cel mai bun debut”); The Playboy of the Western World (la Old Vic); Hamlet (la National Theatre); Phaedre (la National Theatre, pentru care a câștigat Premiul Ian Charleson); Oedipus Loves You (la Peter Pan Theatre); Lay Me Down Softly, The Crucible, The Bacchae, Burial at Thebes (toate la Abbey Theatre); Titus Andronicus (la Project Theatre, pentru care a Premiul Irish Times, la categoria „cea mai bună actriță”).

JOSEPH GILGUN

Cassidy

Joseph este un actor unic și extrem de talentat. Joseph a apărut recent alături de Vin Diesel și Elijah Wood în pelicula Lionsgate Ultimul vânător de vrăjitoare. În plus, poate fi văzut alături de Bryan Cranston în filmul lui Brad Furman, The Infiltrator.

Joseph e cunoscut grație rolului îndrăgitului Woody din premiatul film This Is England (regizat de Shane Meadows). Joe l-a jucat prima dată pe Woody în filmul din 2006 și apoi a reluat rolul în miniseriile This Is England ’86, This Is England ’88 și This Is England ’90. În 2012, Joseph a fost nominalizat la un BAFTA, la categoria „cel mai bun actor”, pentru This Is England ’88.

Pe lângă rolul lui Woody, Joseph a jucat rolul recurent al lui Rudy Wade, în serialul Misfits, laureat cu BAFTA. Pe micul ecran, a mai apărut în serialele britanice Ripper Street (BBC) și Shameless (Channel 4).

Joseph a jucat alături de Bill Nighy și Imelda Staunton în aplaudata peliculă a lui Matthew Warchus, Mândrie. Dar și în Harry Brown (regizat de Daniel Barber, cu Michael Caine), Misiune pe MS One (regizat de James Mather) și Screwed (de Reg Traviss).

IAN COLLETTI

Eugene/Arseface

În ultimii ani, Ian Colletti și-a construit o reputație de actor în plină ascensiune. Rolul celebrului Arseface în primul sezon din Preacher i-a adus lui Ian aplauzele criticilor de specialitate, actorul reușind să creeze o față umană unui personaj-cult pentru fanii benzilor desenate, în ciuda protezelor faciale complicate pe care le-a purtat.

Primul lui rol recurent într-un serial a fost cel din Rake (Fox), în care a jucat rolul fiului adolescent al lui Greg Kinnear. În plus, a jucat în filmul independent Jimmy, având rolul unui adolescent cu probleme de dezvoltare, rol care i-a adus apluzele criticilor. Alte filme în care a apărut sunt: An Invisible Sign (cu Jessica Alba și Chris Messina) și Phoebe în Țara Minunilor (cu Felicity Huffman și Elle Fanning).

Pe micul ecran, Colletti a mai jucat în serialele Mercy, Clanul Soprano și O familie de polițiști.

Își petrece verile mergând în excursii umanitare, cea mai recentă fiind în Ungaria. A terminat recent liceul și a fost membru al National Honor Society. Colletti este și un talentat cântăreț/compozitor, chitarist și toboșar. A crescut în orașul de coastă Monmouth County (New Jersey), alături de părinții săi și de sora lui mai mică. Face cu pasiune skimboarding, longboarding și alte sporturi nautice.

GRAHAM MCTAVISH

The Saint of Killers

Graham McTavish și-a creat un nume la Hollywood, fiind cunoscut drept un actor veteran multifațetat. Având un CV impresionant, scoțianul McTavish s-a remarcat în titluri ca premiatul serial Străina (în care joacă rolul lui Dougal, un scoțian machiavelic din secolul XVII) și filmele din franciza lui Peter Jackson, Hobbitul (care au fost un mare succes pentru Warner Bros). În acestea din urmă – Hobbitul: O călătorie neașteptată, Hobbitul: Dezolarea lui Smaug și Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri – a jucat rolul lui Dwalin, unul dintre cei 13 pitici din poveste.

Tot recent, McTavish a putut fi văzut în pelicula Furtună extremă (cu Chris Pine și Casey Affleck). Povestea din scenariu este cea a îndrăzneței încercări de salvare făcute de Paza de Coastă, după ce două petroliere au fost distruse de o furtună, în 1952. A apărut și în pelicula Warner Bros., nominalizată la Oscar, Creed, în care a jucat rolul antrenorului de box Tommy Holiday, alături de Sylvester Stallone și Michael B. Jordan.

McTavish și-a început cariera la Londra, în proiecte extrem de diverse: hitul cult Red Dwarf, King Lear (de Brian Blessed) și miniseria Imperiul. În paralel, McTavish a jucat roluri principale pe scena unor prestigioase teatre britanice, printre care Royal Court și National Theatre (din Londra) și Royal Lyceum (din Edinburgh).

La o săptămână după ce a sosit la Los Angeles, McTavish a primit un rol principal în pelicula Lionsgate Rambo, cu Sylvester Stallone. De atunci, lucrează non-stop și a jucat o varietate de roluri pe micul și marele ecran: a fost diplomatul rus Mihail Novacovici, în ultimul sezon al serialului 24 (Fox, cu Kiefer Sutherland); Earl Jansen, în Secretariat (cu Diane Lane); a jucat în Middle Men (cu James Caan și Giovanni Ribisi); și în pelicula lui Olivier Megaton, Colombiana (cu Zoe Saldana).

McTavish este iubit de fani și grație animației și jocului video Dante’s Inferno (în care a fost vocea lui Dante Alighieri), a animației Hulk Vs., a serialului de desene animate The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes (în care a fost vocea lui Loki) și a multor altor personaje din jocuri video și animații.

McTavish își împarte timpul între Noua Zeelandă și Los Angeles.

PIP TORRENS

Herr Starr

Pip Torrens a studiat la Trinity College Cambridge și la Drama Studio London, fiind actor din 1982. Recent, a fost Tommy Lascelles în serialul Netflix The Crown, pentru care a câștigat o nominalizare la Premiul SAG, alături de toți colegii săi din distribuție. Pe micul ecran, a mai apărut în: Poldark, Versailles, Război și pace, The Saboteurs, Up the Women și Grantchester. A apărut în filme ca: Star Wars: Trezirea Forței, Daneza, Gemma Bovery, Gambit, Anna Karenina și Doamna de fier.

JULIE ANN EMERY

Lara Featherstone

Julie Ann Emery este celebră grație rolului lui Betsy Kettleman din spin-off-ul serialului Breaking Bad, Better Call Saul (de pe AMC), și a peliculei Hitch – Consilier în amor (cu Will Smith și Kevin James).

Recent, actrița a jucat premiatul serial serial FX Fargo (cu Billy Bob Thornton, Martin Freeman și Bob Odenkirk) și în comedia indie de succes Istoria grupului Future Folk. Pe micul ecran, a apărut recurent în serialele: Major Crimes (TNT), Costume (USA), Damages (DirecTV), The Riches (FX), Dexter (Showtime, serial dramatic nominalizat la Emmy), FBI – în prima linie și Doamna președinte (create de Rod Lurie).

În plus, Julie Ann Emery a scris/regizat premiatul serial online Then We Got Help!, 6-9 (cu Zack Calhoon) și a co-regizat The Wonder (Susan Ferrara), alături de Kevin Earley (care a câștigat, în 2014, trofeul Best of Fest United Solo Festival, la Theatre Row). În 2016, Emery a jucat în pelicula Fox Searchlight Gifted (regizată de Marc Webb, cu Chris Evans și oscarizata Octavia Spencer).

BIOGRAFIA ECHIPEI

SAM CATLIN

Showrunner/producător executiv/regizor/scenarist

Sam Catlin are momentan un contract cu Sony Pictures Television. Înainte de Preacher, a fost consultant pe platourile serialului Rake (Fox) și a fost co-producător executiv al serialului Breaking Bad (la care a lucrat de la începutul sezonului 2). Filmul său din 2005, Cinci povești, a fost produs de compania lui Matt Tauber (Sly Dog Films), regizat de Danny Leiner și i-a avut în distribuție pe Maggie Gyllenhaal, Jim Parsons, Edie Falco și Stephen Colbert.

SETH ROGEN

Producător executiv/regizor

Seth Rogen este un nume celebru al noii generații multilateral dezvoltate, fiind actor, scenarist, producător și regizor, putându-și crea propriile producții. În 2011, Rogen și prietenul și partenerul lui de scris, Evan Goldberg, au fondat Point Grey Pictures, compania de producție care a realizat pelicule ca Interviul, Vecini de coșmar, A venit sfârșitu’! și 50/50. Recent, Rogen a produs pelicula animată pentru adulți Petrecereaa cârnaților, în care a pus și vocea lui Frank, un cârnat care vrea să descopere adevărul despre soarta care îl așteaptă dincolo de ușile supermarketului. Filmul a depășit 140 de milioane de dolari la box-office, în întreaga lume. Pe micul ecran, pe lângă Preacher, Rogen și Goldberg filmează și primul sezon din Future Man, o comedie de jumătate de oră marca Hulu, cu Josh Hutcherson.

Anul trecut, Rogen a produs și a jucat în Vecini de coșmar 2, continuarea comediei de succes Vecini de coșmar, cu Zac Efron și Rose Byrne. Filmul original a avut încasări de peste 270 de milioane de dolari în întreaga lume. Rogen a debutat – alături de Evan Goldberg – ca regizor, cu pelicula apocaliptică marca Sony Pictures A venit sfârșitu’!. Din distribuție au făcut parte Rogen, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson și Jonah Hill. filmul a avut încasări de peste 126 de milioane de dolari în întreaga lume și a fost nominalizat la  un Premiul Critics’ Choice, la categoria „cea mai bună comedie”.

Rogen locuiește la Los Angeles, cu soția lui, Lauren, și cățeaua lor, Zelda.

EVAN GOLDBERG

Producător executiv/regizor

Evan Goldberg este un regizor, scenarist și producător canadian. Goldberg a colaborat cu prietenul său din copilărie, Seth Rogen, la filmele Super-răi (pe care l-au creat în adolenscență), Un pic însărcinată, Pineapple Express: O afacere riscantă, Viespea verde și Tipi simpatici. Cei doi au mai scris texte pentru Da Ali G Show și Familia Simpson. Recent, Goldberg a produs Petrecereaa cârnaților, o animație pentru adulți, despre un cârnat care vrea să descopere adevărul despre soarta care îl așteaptă dincolo de ușile supermarketului. Filmul a depășit 140 de milioane de dolari la box-office, în întreaga lume.

În 2013, Goldberg și Rogen au debutat ca regizori, cu  A venit sfârșitu’!, o comedie apocaliptică avându-i în distribuție pe Rogen, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson și Jonah Hill. În decembrie 2014, filmul lui Goldberg și Rogen, Interviul, a devenit cel mai titrat subiect la știri – pe paginile de entertainment și nu numai. Cu doarte mare dificultate, filmul a reușit să devină pelicula digitală nr. 1 din istoria celor de la Sony Pictures.

Goldberg s-a născut în Vancouver, Canada, și a mers la McGill University.

NEAL H. MORITZ

Producător executiv

Neal Moritz este fondatorul Original Film și unul dintre cei mai prolifici producători de la Hollywood. Celebru datorită filmelor Furios și iute (inclusiv Furios și iute 7, care a bătut numeroase recorduri de  box office, devenind al șaselea film în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile), Moritz a produs peste 50 de filme importante, care au câștigat peste 10 miliarde de dolari în întreaga lume.

Moritz a lansat recent drama SF Pasagerii, cu Chris Pratt și Jennifer Lawrence. Printre filmele produse de el se numără: 21 Jump Street – O adresă de pomină și O altă adresă de pomină, Goosebumps: Îți facem părul măciucă, Jack și uriașii, Total Recall: Memorie programată, Dacă aș fi… tu?, Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles, Viespea verde, Recompensă cu bucluc, Legenda vie, Fiecare vede altceva, Mireasa e iubita mea!, Evan Atotputernicul, Echipa de încredere, Click – Zapând prin viață, S.W.A.T. – Trupe de elită, Casă, dulce casă, Triplu X, Contratimp, Detectiv fără voie, Societatea secretă, Tentația seducției, Legendele orașului, Știu ce-ai făcut astă-vară, Vulcanul și Juice.

În plus, Moritz are o afacere TV de succes, producând câteva seriale difuzate acum pe micul ecran , inclusiv un reboot al dramei Prison Break, pe postul Fox. În plus, se va ocupa de un serial inspirat de S.W.A.T. – Trupe de elită (pe CBS) și o adaptare a romanelor grafice The Boys (HBO/Cinemax). Are în CV serialele The Rat Pack (HBO, nominalizat la 11 Premii Primetime Emmy), aclamatul Eu sunt Cathy (Showtime) și Save Me (NBC).

Născut la Los Angeles, Moritz a studiat economia la UCLA, obținând apoi o diplomă de absolvire de la Peter Stark Producing Program, la University of Southern California.

JAMES WEAVER

Producător  executiv

James Weaver este președintele Point Grey Pictures, compania de producție a lui Seth Rogen și Evan Goldberg. Alături de Rogen și Goldberg, Weaver a produs recent The Disaster Artist, regizat de James Franco, în care acesta joacă alături de fratele lui, Dave Franco. Weaver a produs și Future Man, o comedie de jumătate de oră care se va lansa pe Hulu în a doua parte a lui 2017.

Weaver a mai produs Petrecereaa cârnaților, Înainte de Crăciun, Interviul, A venit sfârșitu’! și franciza Vecini de coșmar – care are încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume.

Weaver i-a cunoscut pe Rogen și Goldberg când lucra la United Talent Agency (UTA), devenint producător asociat al peliculei 50/50.

VIVIAN CANNON

Producător executiv

Vivian Cannon este un producător TV veteran, care s-a ocupat de episoade-pilot și seriale pentru HBO, Showtime, NBC, ABC, FX și multe alte posturi. Pe lângă Preacher, Vivian a crea și a produs recent episodul-pilot pentru Roadside Picnic (pentru WGN/Sony), cu Matthew Goode (The Imitation Game. Jocul codurilor) și regizat de Alan Taylor (Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue, Urzeala tronurilor). A mai producs serialul Eu sunt Cathy (cu Laura Linney, pentru Showtime). Acesta a câștigat un Premiu AFI, fiind numit „programul TV al anului” și a fost nominalizat la un Glob de Aur, la categoria „cel mai bun serial muzical/comedie”. Laura Linney a câștigat și un Emmy, și un Glob de Aur pentru rolul ei principal în Eu sunt Cathy. Vivian a produs și Thief (FX, care i-a adus lui Andre Braugher un Emmy pentru rol principal). Și s-a ocupat și de serialul Spune-mi că mă iubești (HBO, laureat cu un Premiu AFI, la categoria „cel mai bun program de televiziune al anului”).

Înainte de a se dedica full-time televiziunii, Vivian a fost producător executiv al pelicuei Micul Manhattan (Fox/Regency, cu Josh Hutcherson).

ORI MARMUR

Producător executiv

Ori Marmur este producător la Original Film, companie de producție (filme și TV) care are un contract încheiat cu Sony Pictures.

Pe lângă Preacher, Ori va colabora din nou cu Seth Rogen și Evan Goldberg pentru viitorul serial TV Cinemax, The Boys, de care se va ocupa Eric Kripke. Marmur se ocupă acum și de: adaptarea serialului clasic Doc Savage într-un film (scris și regizat de Shane Black, cu Dwayne Johnson); o peliculă Disney de adventuri, Overnight at 42nd Street (cu Mark Wahlberg); comedia de acțiune Man Witch (cu Jim Parsons, la Warner Bros.); thrillerul de acțiune Rockets’ Red Glare (Sony Pictures).

În plsu, s-a mai ocupat de filmele Pasagerii (cu  Jennifer Lawrence și Chris Pratt); Jack și uriașii (cu Nicholas Hoult și Ewan McGregor, regizat de Bryan Singer); Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles (cu Aaron Eckhart, regizat de Jonathan Liebesman); Viespea verde (cu Seth Rogen, regizat de Michel Gondry); Dacă aș fi… tu? (cu Ryan Reynolds și Jason Bateman, regizat de David Dobkin).

Înainte de a lucra la Original Film, Marmur a fost vice-președinte executiv la Mandalay Pictures, unde s-a ocupat de dezvoltarea și producția unor filme ca Donnie Brasco, Scor final, Legenda călărețului fără cap, Inamicul e aproape și Șapte ani în Tipet.

JASON NETTER

Producător executiv

Jason Netter este fondator și CEO al Kickstart Productions, companie de top, care produce – de peste 17 ani – animații și proiecte live-action, având birouri în Los Angeles, Vancouver, Hong Kong, London și India.

Netter a produs peste 500 de episoade TV până acum. Pe lângă Preacher, Netter produce momentan 80 de episoade din Ready Jet Go! (pentru PBS) și 52 de episoade din serialul original marca Netflix Bottersnikes & Gumbles.

În 2015, Netter a devenit CEO al Festivalului de Film de la Bentonville, fondat de Geena Davis și sponsorizat de Walmart și Coke. Misiunea festivalului este promovarea femeilor și a diversității pe toate canelele media.

Acesta a mai produs proiecte ca: filmul Wanted (cu Angelina Jolie, James McAvoy și Morgan Freeman); A Country Called Home (cu Imogen Poots, Mackenzie Davis și oscarizatul Ryan Bingham, care a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Los Angeles); Sweetwater (cu Ed Harris, January Jones și Jason Isaacs, care a făcut parte din selecția Festivalului de Film de la Sundance, în 2013). Pe lângă filme, pe micul ecran, Netter a produs Painkiller Jane (pentru Syfy Channel) și numeroase seriale TV animate , ca Wolverine and the X-Men, Speed Racer: The Next Generation și Voltron Force.

KEN F. LEVIN

Producător executiv

Ken F. Levin este unul dintre cei mai de succes producători de proiecte artistice legate de benzi desenate de la Hollywood, de la începutul mișcării comics-urilor independente.
 
Numit de revista Bleeding Cool unul dintre „cei mai puternici 100 de oameni din industria benzilor desenate”, Levin este co-fondatorul celebrei companii 1First Comics Inc., unde este publicist și editor executiv. Pe lângă Preacher, se mai ocupă, la Hollywood, de serialul HBO/Cinemax Quarry și de alte trei seriale aflate acum în producție.

Printre vechile proiecte inspirate de benzi desenate ale lui Levin se află: Hellboy – Eroul scăpat din Infern și Hellboy și armata de aur; Wanted (cu Angelina Jolie și Morgan Freeman); The Amazing Screw-On Head (de Mike Mignola, cu Paul Giamatti și David Hyde Pierce, de pe Syfy Channel); filmul TV și serialul de 22 de episoade Painkiller Jane (bazat pe benzile desneate Event Comics, de Jimmy Palmiotti și Joe Quesada); Drumul spre pierzanie (cu Tom Hanks, inspirat de romanul grafic omonim al lui Max Allan Collins);  The Scribbler (pe care l-a produs, cu Katie Cassidy din Arcașul, bazat pe romanul grafic omonim marca 1First Comics, de Dan Schaffer).

MICHAEL SLOVIS

Co-producător executiv/regizor

De-a lungul carierei sale TV, Michael a regizat episoade din The Walking Dead, Ed, Rubicon, CSI: Crime și investigații, 30 Rock, Lege și ordine: Brigada specială, Pompierii din Chicago, Chicago P.D., Hell on Wheels, Gracepoint, Sherlock Holmes și dr. Watson, Breaking Bad, Urzeala tronurilor, The Man in the High Castle, The Affair, The New Yorker Presents și The Path. Ca regizor de imagine, a primit cinci nominalizări la Emmy, la categoria „cea mai bună imagine”, pentru Breaking Bad și CSI: Crime și investigații, câștigând un trofeu.

Michael locuiește în Montclair (New Jersey), cu soția lui, Maria.

GARTH ENNIS

Producător  executiv

Garth Ennis scrie benzi desenate de peste 25 de ani. Printre acestea, se numără: Preacher, Hitman, The Boys, Red Team, Code Pru, 303, Just a Pilgrim, Pride and Joy, Rover Red Charlie, A Train Called Love și seriile de război Battlefields și War Stories. A produs și serii clasice din The Punisher și Fury, pentru Marvel Comics. Acum se ocupă de benzile desenate Jimmy’s Bastards și Sara.

Originar din Belfast (Irlanda de Nord), acum locuiește la New York, cu soția lui, Ruth.

MARK MCNAIR

Co-producător executiv

Mark McNair a produs aplaudatul serial Underground (Sony/WGN), o îndrăzneață dramă de acțiune despre un grup de sclavi evadați pe calea ferată subterană, plasată în 1857. Pe micul ecran, a mai produs: sezoanele 2 și 3 din True Blood (HBO, pentru care a fost nominalizat la Emmy, PGA și AFI, la categoria „cel mai bun serial dramatic”).

Pe marele ecran, McNair a produs În mijlocul furtunii (Warner Bros./New Line) și a co-produs blockbuster-ul pentru întreaga familie Grozavul și puternicul Oz (Disney, regizat de Sam Raimi, cu James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz și Michelle Williams).

A mai fost producător executiv al primului film 3D live-action digital, Călătorie spre centrul Pământului (Walden/New Line, cu Brendan Fraser și Josh Hutcherson). A co-produs comedia despre muzică Soul Men (Weinstein Company, regizată de Malcolm D. Lee, cu Samuel L. Jackson și Bernie Mac) și comedia Întâlnire cu spartanii (Fox).

SARA GOODMAN

Co-producător executiv

Sara Goodman scrie scenarii pentru micul și marele ecran de aproape 20 de ani. Înainte de a fi co-producător executiv al serialului Preacher, Goodman a creat Reunion (Fox) și To Love and Die (USA Network). A fost scenaristă a serialelor Outsiders (WGN) și Rake (Fox, cu Greg Kinnear). În plus, Goodman a lucrat ani buni la Gossip Girl: Intrigi la New York, unde a fost showrunner și producător executiv al ultimului sezon.

În plus, este și mamă, crescând un fiu extraordinar.

DESCRIEREA PERSONAJELOR

Jesse Custer – Un predicator dintr-un orășel texan, cu un trecut întunecat și o superputere recent descoperită: le poate porunci celor din jur să facă exact ceea ce spune el. După ce Jesse află că Dumnezeu a dispărut din Rai, decide să Îl găsească cu orice preț. Așa că pornește în misiune alături de iubita lui, Tulip, și de Cassidy (prietenul lui cel mai bun), pentru a-L ajuta pe Dumnezeu (dacă a dat de greu) sau a-L lua la întrebări (în caz contrar).

Tulip O’Hare – Marea dragoste a lui Jesse este o femeie volatilă și o adevărată forță a naturii. Tulip se implică 100% în misiunea lui Jesse de a-L găsi pe Dumnezeu. Asta până când află că se îndreaptă spre New Orleans, unde ea a lăsat în urmă un secret și va risca totul pentru a-l împiedica pe Jesse să descopere adevărul.

Cassidy – Cassidy este un vampir, mare amator de vicii, și mândru să i se alăture lui Jesse în căutarea lui Dumnezeu. Când misiunea îi duce la New Orleans, Cassidy insistă să stea cu Denis, prieten vechi de-al său. Denis nu e prea fericit să-l vadă pe Cassidy, iar traumele trecutului lor complicat îl vor exaspera pe vampirul nostru.

Eugene Root – Cel mai credincios enoriaș al lui Jesse, Eugene, este gata – în sfârșit – să analizeze tragedia care l-a desfigurat, proces în cursul căruia își face un prieten neașteptat.

The Saint of Killers – O creatură supranaturală, imposibil de oprit, care ucide tot ce prinde și care este chemată din Iad pentru a-l distruge pe Jesse Custer.

Herr Starr – Liderul puternicei organizații secrete Grail, Starr este un manipulator de excepție, aflat mereu cu un pas înaintea țintei sale. Când află despre Jesse Custer și despre puterea lui misterioasă, Herr Starr pune la cale un plan propriu periculos.

Lara Featherstone – Unul dintre cei mai buni agenți ai organizației Grail, Featherstone îi raportează direct lui Herr Starr. Este deșteaptă, calculată și nu se teme să folosească orice mijloace (inclusiv propria sexualitate) pentru a-și îndeplini misiunile. Featherstone și-a dedicat viața grupului Grail și va face orice pentru a-și proteja obiectivele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.