Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Winchester”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Radu Cristina, Ciocirlan Mihai Cristian

Cu o poveste inspirată din fapte reale, filmul horror „Winchester: Casa Spiritelor” o aduce pe Helen Mirren într-o interpretare fără precedent, din 16 februarie, în premieră la cinema. Lângă San Francinsco, într-o zonă izolată, se întinde cea mai bântuită casă din lume, un conac uriaș aflat în continuă reconstrucție, care aparține văduvei Sarah Winchester (Helen Mirren), moștenitoarea averii și a blestemului familiei.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la horrorul „Winchester: Casa spiritelor”.

Această actriță interpretează rolul principal în film, văduva care poate comunica cu spiritele. Este celebră pentru rolurile sale în seria blockbuster „Greu de pensionat” sau biografiile istorice „Femeia în Aur” și „Regina”. Care este numele său?

  • a) Helen Mirren
  • b) Meryl Streep
  • c) Barbra Streisand

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 26 februarie – 1 martie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

Ce se întâmplă atunci când suflete chinuite prinse în casa spiritelor caută răzbunare?! „Winchester: Casa Spiritelor” a avut premiera pe marile ecrane din țară din 16 februarie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

35 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.