Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

28
883
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 26 – 29 iunie 2023: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 3 – 6 iulie.

Câștigător: Constantin Pandele

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

28 COMENTARII

 1. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Indiana Jones and the Dial of Destiny

 2. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa si sa vizionez filmul Indiana Jones and the Dial of Destiny.

 3. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa si sa vizionez filmul Indiana Jones and the Dial of Destiny.

 4. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa , la filmul ” No hard feelings”.

 5. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa si sa vizionez No Hard feelings

 6. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  As dori sa merg la Cineplexx Titan si sa vizionez filmul Transformers: Rise of the Beasts

 7. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  As vrea sa vizionez “NU-TI PORT PICA!” la Cineplexx Titan

 8. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Mi-ar placea sa vizionez “NU-TI PORT PICA!” la Cineplexx Titan

 9. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Titan la filmul The Flash.

 10. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  As dori sa merg la Cineplexx Titan si sa vizionez filmul Transformers: Rise of the Beasts

 11. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Transformers: Rise of the Beasts.

 12. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-aș dori să merg la Cineplexx Titan la filmul Transformers: Rise of the Beasts.

 13. Invitațiile acestui concurs sunt disponibile la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Aș dori să vizionez Indiana Jones și cadranul destinului la Cineplexx Băneasa.

 14. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Titan la filmul The Flash.

 15. Invitațiile acestui concurs sunt disponibile la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Aș dori să vizionez Indiana Jones și cadranul destinului la Cineplexx titan

 16. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Cineplexx Satu-Mare, Cineplexx Sibiu și Cineplexx Târgu Mureș. Vreau sa vad filmul Indiana Jones și cadranul destinului la Cineplexx Titan

 17. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Indiana Jones si cadranul destinului”, pe 3 Iulie, ora 19:00, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 18. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Titan la filmul The Flash.

 19. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Titan la filmul The Flash.

 20. Invitatiile acestui concurs sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa vizionez filmul Indiana Jones and the Dial of Destiny la Cineplexx Băneasa.

 21. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Indiana Jones și cadranul destinului, Cineplexx Titan

 22. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Indiana Jones și cadranul destinului, Cineplexx Titan

 23. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa la filmul Mica sirena

 24. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa la filmul Mica sirena

 25. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa , la filmul ” Un tata de cosmar”.

 26. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  As dori sa merg la Cineplexx Titan la filmul Fast X

 27. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Vreau sa merg la Cineplexx Titan la filmul Fast X

 28. Invitatiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa merg la Cineplexx Băneasa la filmul Mica sirena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.