AMC Global a anunțat lista câștigătorilor concursului global care i-a invitat pe fanii serialului „Fear the Walking Dead” să creeze postere alternative originale, pentru cel mai nou sezon al serialului dramatic de succes (al patrulea). În România, câștigător a fost desemnat Bogdan Petean (din Iași), care va primi premiul de 1.000 $. Din juriu au făcut parte producătorii executivi ai serialului: Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt și showrunneri) și Greg Nicotero.

„A fost extrem de interesant să-i includem pe fani în procesul de creare a imaginilor promoționale pentru acest extrem de anticipat sezon din «Fear the Walking Dead». Calitatea, diversitatea și creativitatea extraordinară a posterelor din concurs ne-au pus în dificultate în procesul de jurizare. Vrem să le mulțumim tuturor participanților care și-au arătat sprijinul și entuziasmul pentru «Fear…» și să-i felicităm pe câștigători, pentru creațiile lor pline de semnificații”, au transmis Greg Nicotero, Andrew Chambliss și Ian Goldberg.

Pe lângă premiul românesc, juriul a ales câștigători locali și în America Latină, Polonia, Portugalia, Spania, Thailanda și Marea Britanie. Posterul câștigător la nivel global a fost creat de Phongchanok Charonephongin, din Thailanda, care a primit o excursie pentru 2 persoane la Los Angeles, locul unde a început povestea „Fear the Walking Dead”.

A patra serie din „Fear the Walking Dead” are premiera pe AMC în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00, episodul urmând să fie difuzat apoi pe post lunea, de la ora 22:00. În al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead”, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală, în mijlocul presiunii care îi înconjoară. În lupta pentru o nouă realitate în „Fear the Walking Dead”, se vor înfrunta întunericul și lumina, teroarea și pacea, eroii și mercenarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.