Ascultă acest articol


Ubisoft a anunțat că Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a depășit 30 de milioane de jucători înregistrați pe toate platformele. Lansat în 2015, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a devenit unul dintre cele mai populare shootere multiplayer și a continuat să se dezvolte lansând update-urile importante Operation Chimera și Outbreak.

Anul acesta s-a bătut și recordul de 321.000 de jucători în Six Invitational 2018 – cel mai mare campionat Major Esports Rainbow Six Siege, cu mai mult de 6.2 milioane de ore de streaming urmărite.

“În numele întregii echipe dorim să mulțumim fiecărui membru al comunității globale pentru suportul oferit jocului nostru. Jucătorii noștri sunt cel mai importat element al jocului. Timp de 3 ani am încercat să creăm o comunitate solidă și să dezvoltăm și mai mult prin Rainbow Six Siege,” a declarat Alexandre Remy, Director de Brand al Rainbow Six Siege. “Suntem onorați să atingem această performanță și vom continua să facem tot ce este nevoie să mulțumim pe toată lumea.”

Pe viitor Ubisoft are în plan să mai introducă până la 100 de operatori în joc, iar Year 3 a adus schimbări semnificative în Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League care are acum două Seasons, a câte 6 luni fiecare, din iunie până în noiembrie (Season 8) și din decembrie până în mai (Season 9). Fiecare sezon va fi concluzionat de Season Finales, unde 8 dintre cele mai bune echipe ale Seasons – 2 din fiecare regiune: Asia-Pacific, Europa, America Latină și de Nord – vor concura pentru premiul cel mare. În fiecare an vor exista două Majors – evenimente unde va fi scoasă la iveală cea mai intensă acțiune din Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Pe lângă Six Invitational (în fiecare februarie), un turneu “Six Major” va avea loc în august. Prima ediție va fi Six Major Paris care va avea loc la Paris în august 2018.

Mai multe despre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aflați de pe https://rainbow6.ubisoft.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.