Prințesa Elefanților revine la Megamax din 18 aprilie

0
1732
Ascultă acest articol


Din 18 aprilie încolo, Megamax își invită fanii să urmărească – în fiecare seară, de la ora 21:25 – sezonul 2 al îndrăgitului serial australian „Prinţesa elefanţilor” (difuzat în țara natală în 2011). Hai să descoperim împreună prin ce aventuri mai trece Alex Wilson (Emily Robins)! Sezonul doi totalizează 26 de episoade și a fost filmat la trei ani de la prima serie; de aceea, din distribuție dispar câteva personaje, cum este și Marcus (interpretat de celebrul Liam Hemsworth), iubitul lui Alex în primul sezon. Fiecare episod este difuzat și în reluare, a doua zi dimineață (de la ora 09:25).

Când împlinește 16 ani, Alex descoperă că viața ei obișnuită din Melbourne s-a terminat. Asta pentru că este Prințesa Liliuokalani Parasha Khaled Persphone Amanirenas, moștenitoarea tronului din regatul indian Manjipoor și trebuie să-și apere moștenirea de forțele malefice din jur, ajutată de Anala (un elefant magic, singurul care poate încorona monarhul din regat).

În a doua serie a poveștii televizate care reîncepe pe 18 aprilie, pe Megamax, Alex s-a mutat în alt oraș, pentru a merge la facultate, iar acolo pune pe picioare o nouă formație, alături de Amanda (Maddy Tyers) și Taylor (Eka Darville), înregistrând și un CD demo. În paralel, în regatul magic Manjipoor, Magia Neagră pare a face legea: Diva (Emelia Burns), vrăjitoarea bătrână de 600 de ani, își folosește puterile pentru a se răzbuna pe eroina noastră de câte ori poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.