Cele mai importante vedete și elita modei se întâlnesc din nou în New York pentru cel mai așteptat eveniment al industriei iar E! este în direct de pe covorul roșu prin emisiunea Live from the Red Carpet: The 2018 Met Gala pe 8 mai de la ora 1:30 dimineața.

Transmis în direct de la istoricul Rockefeller Plaza 30, programul este prezentat de expertul în pop culture- Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist – Brad Goreski, jurnalistul și fostul redactorul șef “Teen Vogue”- Elaine Welteroth și fashion insider Zanna Roberts Rassi care vor surprinde reacții spontane, vor analiza ținutele și vor arunca o privire în cadrul evenimentului Gala Met 2018. Deasemenea E! News își va marca prezența prin corespondentul Zuri Hall în direct de Muzeul Metropolitan de Artă și va analiza adaptarea ținutelor conform temei de anul acesta: Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic imagination.

E! va fi prezent și în mediul online prin Drew Elliott de la “Paper Magazine” și expertul Tiffany Reid care vor transmite în direct prin Facebook Live, E! Online, aplicația mobilă E!, Apple News și YouTube începând cu ora 1:30 sosirea celebrităților pe covorul roșu.

Înainte de transmisiunea în direct, Giuliana Rancic se întoarce în rolul de prezentator alături de Jason Kennedy pentru o emisiune specială E! News ediție dedicată Met Gala 2018 la ora 1:00 în cadrul căreia vor urmări vedetele pe măsură ce se pregătesc pentru eveniment și vor discuta despre cele mai recente informații ale serii. În săptămâna evenimentului emisiunile Daily Pop și Live from E! vor discuta deasemenea despre Gala Met analizand cele mai senzaționale titluri generate de grandiosul spectacol.

Programul complet:

Săptămâna 8-13 mai

Emisiunea Daily Pop prezentată de corespondentul E! Carisa Culiner, Morgan Stewart și Justin Sylvester.

8 mai de la ora 1:30 dimineața

Live From E! pe pagina de Facebook E! și pe www.eonline.com prezentat de corespondentul E! Will Marfuggi alături de echipa E!

8 mai de la ora 1:00 dimineața

E! News – ediție dedicată MET GALA 2018 prezentat de Giuliana Rancic alături de Jason Kennedy și echipa de corespondenți speciali E!

8 mai de la ora 1:30 dimineața

Live from the Red Carpet: The 2018 Met Gala program prezentat de expertul pop culture – Giuliana Rancic alături de celebrity fashion stylist – Brad Goreski, jurnalistul și fostul redactorul șef “Teen Vogue”- Elaine Welteroth și fashion insider Zanna Roberts Rassi.

8 mai de la ora 1:30 dimineața

E! va fi prezent și în mediul online prin Drew Elliott de la Paper Magazine și expertul Tiffany Reid care vor transmite prin Facebook Live, E! Online, aplicația mobilă E!, Apple News și YouTube.

Digital & Social

E! News va prezenta Met Gala prin celebra sa serie pe Snapchat – The Rundown condusă de Erin Lim și What the Fashion. Pe Instagram, E! News va difuza în premieră Necessary Realness găzduită de Morgan Stewart, alături de Top Stories despre Met Gala care vor aduce fanilor E! știri și momente comice despre cele mai importante momente ale serii.

Fanii pot interacționa și pot urmări toate momentele importante ale serii pe măsură ce profită de accesul în culise prin intermediul E! News în mediul digital și @enews în cadrul platformelor Instagram, Twitter și Facebook.

E! Live From The Red Carpet este produs de Wilshire Studios. Producători executive sunt Gary Snegaroff, Gerry Johnston, Shaun Smith și Eddie Delbridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.