În seara zilei de duminică, 19 noiembrie, în California se vor decerna American Music Awards, prestigioasele premii ale industriei muzicale americane. Ceremonia desfășurată la Microsoft Theater din Los Angeles va fi prezentată de Tracee Ellis Ross. Artistul cu cele mai multe nominalizări este Bruno Mars (8 nominalizări) și printre favoriții ediției se mai numără Ed Sheeran, Drake, Imagine Dragons, Rihanna și alții.

Televiziunea E! va transmite în direct sosirea vedetelor la ceremonie, în emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 American Music Awards, difuzată în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, de la ora 1:00. Vă invităm pe covorul roșu al festivității de decernare a American Music Awards pentru o noapte plină de farmec și strălucire, presărată cu momente unice. Vom avea parte de întâlniri surprinzătoare între vedete și vom urmări interviuri inedite cu starurile muzicale ale momentului, într-o emisiune LIVE plină de secvențe memorabile.

Emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 American Music Awards va fi reluată la E! luni, 20 noiembrie la 15:00, 18:00 și 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.