Apreciata serie Scara se lansează la nivel global în această vară cu trei noi episoade Originale Netflix, iar de la producătorii Mark și Jay Duplass, creatori de docu-serii cu patru părți, avem Geniu Malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America, proaspăt lansat pe 11 mai 2018.

În continuarea reacțiilor pozitive stârnite de analiza fenomenului de pop-culture din Wild Wild Country, apar pe Netflix două docu-serii originale despre crimă: Geniu malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America și Scara, noul capitol fiind lansat în premieră la Festivalul de Film de la Tribeca.

Scara abordează dintr-o perspectivă nouă povestea lui Michael Peterson, un scriitor de romane polițiste acuzat că și-a ucis nevasta. Kathleen a fost găsită moartă în casa lor la baza scărilor, fapt ce a declanșat o bătălie judiciară de mai bine de 16 ani. Premiat la Oscar pentru cel mai bun documentar, Jean-Xavier de Lestrade a primit acces imediat la cazul morții lui Kathleen din 2001 din Durham, Carolina de Nord. Primul suspect? Însuși Michael Peterson, soțul ei.

Camerele lui De Lestrade au fost acolo încă din primele clipe – de la momentul arestării și până la verdictul instanței, urmărind fiecare detaliu din casa lui Peterson și felul în care apărarea și familia încercau să găsească noi strategii. Noile episoade din Scara au avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 28 aprilie și vor fi lansate, în curând, pe Netflix.

Adevărul din spatele cazului extraordinar, cunoscut drept jaful teroristului cu pizza, este adus în atenția noastră de docu-seria originală Netflix Geniu malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar, produsă de către Mark și Jay Duplass. În 2003, în Erie, Pennsylvania, un jaf care nu a mers bine și o crimă au declanșat atenția publicului și au adus la lumină o serie de răufăctori de Vestul Mijlociu care s-au jucat de-a șoarecele și pisica cu FBI-ul. La un moment dat, o femeie foarte inteligentă, de vârstă mijlocie, este arestată: în trecut cea mai frumoasă fată din oraș, actualmente o persoană care se luptă cu o boală mintală.

15 ani mai târziu, docu-seria Geniu Malefic demonstrează că este mai mult decât o conspirație și câțiva criminali implicați. Scris și regizat de către Barbara Schroeder și Trey Borzillieri, produs de către Mark și Jay Duplass, Josh și Dan Braun, documentarul este deja disponibil pe Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.