Acer a prezentat, în cadrul conferinței de presă next@acer ce a avut loc miercuri la New York, noile desktop-uri de gaming din seria Nitro și monitoarele care extind cu această ocazie familia Nitro, create pentru experiențe de joc performante, la prețuri accesibile. Noile desktop-uri Acer Nitro 50 și monitoarele Nitro VG0 și RG0 rulează cu ușurință sarcini solicitante și grafică intensă, fiind ideale atât pentru creare cât și pentru consum de conținut.

Desktop-urile Acer Nitro 50

Acer a creat seria Nitro 50 pentru cei care sunt în căutarea puterii de procesare și a capabilităților pe care numai un desktop PC le poate oferi. Aceste PC-uri performante sunt alimentate de procesoare până la Intel® Core™ i7 generația 8 și sunt echipate cu grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1070, pentru a oferi performanțe superioare pentru sarcini grafice intense, inclusiv jocuri.

Noile produse oferă imagini uluitoare la rezoluție 4K și pot suporta simultan până la patru afișaje, pentru un gameplay captivant. Cu până la un HDD de 3TB și un SSD de 512 GB, spațiul de stocare nu mai e o problemă. Acestea oferă și o platformă de încărcare wireless, pentru a menține dispozitivele wireless Qi ale utilizatorilor mereu încărcate și pregătite de acțiune. În plus, seria Nitro 50 are o carcasă inspirată de o armură puternică, cu iluminare LED frontală de culoare roșie.
Nu în ultimul rând, desktop-urile din seria Nitro 50 optimizează viteza rețelei pentru jocuri, navigare și streaming prin Realtek Dragon LAN. Pentru divertisment captivant sau pentru a transforma jocurile într-o experiență de neuitat, trebuie doar să montați alături de desktop-ul Nitro 50 și un monitor Acer Nitro VG0 sau RG0.

Monitoarele Acer din seria Nitro VG0 și RG0

Noile monitoare IPS cu AMD Radeon™ FreeSync satisfac nevoia de viteză a gamerilor oferind un timp de răspuns rapid, de până la 1ms Visual Response Boost (VRB), pentru un joc fără probleme și la prețuri accesibile. Seria Acer Nitro VG0 este disponibilă cu ecrane cu diagonale de 27, 23,8 și 21,5 inch și oferă culori realiste și rezoluții de 4K UHD, WQHD sau Full HD. Seria ultra-subțire Acer Nitro RG0 se bucură de un profil îngust de 27 inch și are variante de 27 și 23,8 inch. Ambele modele au un design elegant și funcțional, fiind premiate cu Red Dot Design Award în 2018.

Echipate cu tehnologia AMD Radeon™ FreeSync, noile monitoare Nitro se sincronizează cu plăcile grafice pentru a elimina scintilațiile ecranului și pentru a minimiza decalajul, oferind astfel experiențe de gaming fluide și plăcute. Integrated Visual Response Boost™ (VRB) reduce blur-ul imaginilor în mișcare rapidă pentru a obține efectul unui MPRT de 1 ms, împreună cu rate de refresh de până la 144 Hz. Ajustarea integrată a culorilor pe 6 axe permite jucătorilor să regleze culoarea, nuanța și saturația pentru a se potrivi cel mai bine jocului preferat, în timp ce au posibilitatea de a alege între 11 opțiuni de nivel de negru pentru a optimiza avantajele vizuale.
Rezoluția de 1920×1080 @75Hz a seriei Nitro RG0 oferă detalii vizuale excelente și este perfectă pentru jocuri 1080p Full HD, multimedia și aplicații de productivitate, inclusiv jocuri Blu-Ray pe consolă sau redare cinematografică pe un ecran wide.
Ecranele IPS oferă vizualizări exacte, chiar și la unghiuri largi de până la 178 de grade pe orizontală și pe verticală. Pentru unghiuri de vizualizare optime, monitoarele se pot înclina de la -5 la 20 grade [-5 la 15 grade pentru seria RG0]. Realizând 72% din standardul NTSC și oferind o luminozitate de 250 cd/m2, monitoarele Acer Nitro produc culori și imagini vibrante. Două difuzoare stereo de 2W oferă calitate audio, iar porturile HDMI, VGA și Port Display se conectează la o gamă largă de PC-uri pentru a susține efecte sonore impresionante.
Modul integrat de jocuri de la Acer are opt moduri de afișare prestabilite pentru optimizarea imaginii în funcție de tipul de conținut afișat. Modurile de afișare includ Acțiune, Racing, Sport, Utilizator, Standard, ECO, Graphic și Film. Setările sunt accesate cu ușurință prin intermediul unei taste rapide sau al meniului On Screen Display (OSD).
Acer VisionCare care cuprinde tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView și tehnologia de diminuare a intensității îmbunătățește confortul vizual în timpul perioadelor lungi de joc. Înzestrate cu un suport VESA, monitoarele pot fi montate pe un perete pentru a elibera spațiul de pe birou, lăsând mai mult spațiu pentru accesoriile de gaming. În plus, designul ZeroFrame maximizează zona de vizionare și suportă configurații aproape invizibile pentru monitoare multiple.

Prețuri și disponibilitate

Desktop-urile de gaming Acer Nitro 50 vor fi disponibile în America de Nord din luna iulie la prețuri începând de la $799 și în EMEA din luna mai la prețuri de la €999.

Monitoarele de gaming Acer Nitro VG0 vor fi disponibile în America de Nord din luna iunie la prețuri de la $129.99 și în EMEA din luna mai la prețuri de la €129.

Moniitoarele de gaming Acer Nitro RG0 vor fi disponibile în America de Nord din luna iulie la prețuri de la $169.99 și în EMEA din luna mai la prețuri de la €139.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețuri pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noul desktop de gaming Acer Nitro 50 și monitoarele Nitro VG0 și RG0 au fost lansate în cadrul evenimentului de presă next@acer ce are loc anual în New York, unde compania a anunțat o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.