În ultima vreme sunt noi trend-uri în rândul smartphone-urilor. Unul dintre ele este acela de smartphone-uri construite special pentru gaming. Se pare că în acest rând au intrat cei de la Razer și recent Asus, unul dintre cei mai mari jucători din industria gaming-ului. Nu arată absolut de loc rău smartphone-ul Asus ROG Gaming pe care compania la lansat recent. Dar fără alte introduceri și cuvinte în plus nedorite, haideți să vedem ce prezintă acesta.

Când vorbim de specificații, Asus ROG Phone, are la interior un chipset de la Qualcomm, mai exact modelul Snapdragon 845. Acesta este tactat la o viteză de 2.96GHz și are la bază opt nuclee. Memoria RAM este una de proporții – ca pentru un smartphone de gaming – și anume, 8GB. Dacă aceasta vi se pare mare, ei bine, memoria internă ar putea să vi se pară “uriașă”; această fiind de până la 512GB, neavând slot de card microSD. Bateria este și ea una de proporții, aceasta având o capacitate de 4.000mAh.

Smartphone-ul vine cu sistem de operare Android 8.1 Oreo și interfață ROG Gaming. Camera principală este una duală, având doi senzori. Primul fiind de 12MP, iar cel de-al doilea de 8MP. Cea secundară are doar un singur senzor de 8MP. Ambele filmează în rezoluție de până la 2160p la 30fps (mai pe românește, 4K).

Pe partea de conectivitate, acesta are Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ad, dual-band, Bluetooth 5.0, GPS și NFC. Mufa jack de 3.5mm nu a fost eliminată, iar încărcarea acestuia se face prin intermediul portului USB Type-C 3.1. Pe spate, smartphone-ul are un senzor de amprentă. Vine într-o singură culoare, mai exact negru.

Cât despre ecranul acestuia, diagonala sa este de 6 inch, cu un rapot al ecranului de 76.9%. Panoul acestuia este unul de tip AMOLED, iar rezoluția este FullHD; dacă vorbim în pixeli, rezoluția este de 1080×2160. Aspectul ecranului este de 18:9 și este acoperit de Corning Gorilla Glass. Rata de răspuns este de 1ms, iar frecvența acestuia este de 90Hz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.