Ascultă acest articol

Bungie, High Moon Studios și Activision au anunțat azi lansarea pe 4 septembrie a următorului capitol pentru Destiny 2, intitulat Forsaken. Destiny 2: Forsaken va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunea pentru PC va fi disponibilă exclusiv prin intermediul Battle.net, platforma de distribuție online Blizzard Entertainment.

Forsaken împinge jucătorii spre marginea sistemului solar, unde granița dintre justiție și răzbunare este din ce în ce mai șubredă. Cu două destinații noi de explorat, arme noi, armuri și puteri noi de obținut, aceast capitol major este cea mai satisfăcătoare experiență Destiny de până acum. Forsaken vine la pachet și cu un nou mod multiplayer competitiv, Gambit. Fiind pentru prima oară prezent în Destiny, Gambit este un mod nou 4v4 ce combină PvP cu PvE, împletind jocul palpitant din PvP cu elementele imprevizibile caracteristice PvE.

În Destiny 2: Forsaken jucătorii vor investiga și explora regiuni complet noi, vor dobândi puteri noi și arme exotice, toate pentru o experiență endgame deosebită. Parte din această experiență este noua locație The Dreaming City, plină de secrete și monștri puternici, fiind de asemenea și destinația finală pentru a accesa noul raid al jocului. Nu în ultimul rând, toți jucătorii Destiny 2 vor beneficia de noutățile și schimbările ce vor veni în perioada lansării Forsaken și anume noul sistem de sloturi pentru arme, noul sistem de mod-uri, precum și funcția de random roll pentru arme și armuri, caracteristici diferite pentru același obiect obținut de mai multe ori pe parcursul jocului.

Destiny 2: Forsaken va fi disponibil pe 4 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, exclusiv prin Battle.net. La lansare, jucătorii PlayStation 4 vor primi sub forma unui conținut exclusiv un nou strike, un set de armură pentru fiecare clasă, o nouă navă și o armă exotică. De asemenea, conținutul exclusiv disponibil la lansarea Destiny 2 pentru jucătorii PlayStation 4 va fi deblocat pentru toți jucătorii de pe celelalte platforme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.