O ocazie unică îi așteaptă pe inginerii, oamenii de știință și… subiecții experimentelor din Azeroth în The Boomsday Project, următoarea expansiune pentru Hearthstone. Pe 7 august, experimentele iresponsabile ale ticălosului Dr. Boom se vor dezlănțui asupra jucătorilor sub forma celor 135 de cărți noi plus câteva mecanici de gameplay răutăcioase.

Dr. Boom a construit un complex de laboratoare ascunse în Netherstorm, unde împreună cu o echipă de cercetători renegați au pornit la lucru pentru o serie de experimente științifice neortodoxe. Jucătorii se vor minuna de cele nouă vrăji legendare. Vor fi încântați de proiecte, vrăji cu efecte benefice asupra ambilor jucători, însă aparențele pot fi înselătoare. Și nu în ultimul rând, jucătorii vor tremura în fața puterilor extraordinare ale cărților Omega care vin cu recompense incredibile în anumite condiții.
Dr. Boom are o afinitate pentru roboți și bombe, folosindu-se de The Boomsday Project pentru cea mai nouă și inovativă mecanică de joc, atracția magnetică. Magnetic este un cuvânt cheie nou care dă posibilitatea jucătorilor să combine minioni Mech pentru a obține roboți ce includ atacul, viața și abilitățile minionilor care intră în componența lor.

Cu atât de multe experimente în desfășurare, Dr. Boom și echipa sa vă vor provoca să rezolvați puzzle-uri în The Puzzle Lab, noua experiență single-player Hearthstone inclusă în The Boomsday Project. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

Pachetele de cărți pentru The Boomsday Project pot fi obținute în modul Arena sau pot fi achiziționate cu moneda din joc sau pe bani reali la aceleași prețuri ca pentru celelalte pachete de cărți. Începând de azi și până la lansarea din 7 august pentru Windows PC, Mac, tablete și telefoane mobile cu Windows, iOS și Android, candidații interesați de experimente pot obține bundle-uri cu 50 pachete ce includ un spate de carte Mecha-Jaraxxus și o carte legendară sau 80 de pachete ce includ și eroul warlock Mecha-Jaraxxus. Aceste bundle-uri sunt disponibile pentru toate platformele la prețuri de €49.99, respectiv €79.99 și pot fi achiziționate o singură dată pe cont.

Pentru mai multe detalii vizitați TheBoomsdayProject.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.