Din iulie până pe 9 august DIVA menține atmosfera relaxată de vacanță și aduce un fux de emoție pozitivă prin intermediul filmelor de sărbătoare programate de luni până vineri de la ora 14:00.

Pe 3 august aflăm care este Promisiunea Moşului (The Santa Con). Obligat de către Ofiţerul supraveghetor să se angajeze, Nick lucrează ca Moş Crăciun într-un magazin, când o promisiune făcută unui băieţel îl determină să se schimbe și să vadă viața din altă perspectivă.

Înger de Crăciun (Angel of Christmas), programat pe 6 august, este un film emoționant despre o femeie care scrie un articol având ca subiect un înger sculptat de către stră-străbunicul ei și a cărui legendă spune că te ajută să găsești iubirea adevărată. În urma acestiu articol viața lui Susan ia o turnură surprinzătoare. Pe 8 august viața unei mame singure ia o turnură magică pe când încearcă să ofere un o situație mai bună copilului său în filmul Un secret de Crăciun (The Christmas Secret).

Pe 9 august Spiritul Crăciunului (The Christmas Spirit) spune povestea unei jurnaliste care ia urma unui dezvoltator imobiliar fără scrupule, dar care suferă un accident de maşină. Cu toate că se află în comă, spiritul ei încearcă să îi ajute pe cei din oraș și intră în contact cu un altul cu identitate surprinzătoare.

Ferește-te de căldură și urmărește Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, până pe 9 august!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.