Sesiunea beta pentru Call of Duty: Modern Warfare începe azi pe PlayStation 4, ocazie excelentă pentru fanii seriei să trăiască pe viu experiența acestui mod multiplayer faimos. Pe parcursul acestui weekend, Infinity Ward va aduna informații prețioase și va asculta sugestiile comunității pentru a pregăti cât mai bine lansarea din 25 octombrie.

După sesiunea 2v2 Gunfight Open Alpha care a fost cea mai populară sesiune alpha/beta din istoria Call of Duty pe PlayStation 4, sesiunea beta pentru Modern Warfare va da posibilitatea fanilor să încerce mai multe moduri multiplayer, inclusiv 2v2 Gunfight, 6v6 tradițional, cât și un mod cu un număr mult mai mare de jucători. În cel de-al doilea weekend, sesiunea beta va include și celelalte două platforme, iar pentru prima oară în istoria seriei Call of Duty vom avea parte de crossplay, astfe încât fanii de pe PC și console vor putea juca împreună Modern Warfare, înainte de lansarea de luna viitoare.

Câștigător al premiului “Best Online Multiplayer” din partea criticilor la E3 2019, Modern Warfare este o experiență online plină de acțiune explozivă, indiferent de modul preferat de fiecare jucător în parte. Sesiunea beta cuprinde conținut nou și moduri variate de joc, unele reprezentative pentru seria Call of Duty și altele complet noi, de la modul 2v2 Gunfight până la confruntările memorabile din Ground War cu 64 de jucători, hărți pe timp de noapte, dar și Realism, o reinterpretare a modului pentru fanii hardcore.

“Odată cu lansarea Modern Warfare vrem să unim comunitatea de jucători. Începând cu sesiunile beta vom solicita sugestii din partea comunității care sperăm să ne ajute să rafinăm experiența din ziua lansării”, a afirmat Patrick Kelly, Creative Director și co-Studio Head Infinity Ward. „Începând cu acest weekend vom da acces jucătorilor la hărți și moduri noi în fiecare zi. Apoi, în weekendul următor vom introduce crossplay, ceea ce va permite fanilor noștri să joace împreună indiferent de platformă. De asemenea, vom dezvălui și mai multe moduri de joc în cel de-al doilea weekend, astfel încât surprizele vor continua și atunci. Suntem nerăbdători să vedem ce are de spus comunitatea după aceste două weekenduri”.

Jucătorii vor avea la dispoziție două weekenduri pentru a încerca Modern Warfare, fiind planificate actualizări de conținut pe parcursul fiecăruia. Cei care au efectuat o precomandă prin intermediul retailerului preferat pot beneficia de acces anticipat după cum urmează:

• PlayStation 4 Beta Exclusiv – Weekend 1
o 12 – 13 septembrie (acces anticipat, PlayStation 4)
o 14 – 16 septembrie (sesiune open beta, PlayStation 4)
• Sesiune beta cu funcția crossplay activă – Weekend 2
o 19 – 20 septembrie (acces anticipat pentru PC și Xbox One; sesiune open beta, PlayStation 4)
o 21 – 23 septembrie (sesiune open beta, PlayStation 4, PC, Xbox One)

Pentru mai multe informații la cald în legătură cu progresul sesiunilor beta din aceste două weekenduri vă rugăm să vizitați https://blog.activision.com/call-of-duty/2019-09/Modern-Warfare-Beta-Boot-Camp-Landing-Site-Updated-Daily.

Sesiunea beta este doar o fracțiune din toată experiența multiplayer pentru Call of Duty: Modern Warfare, un titlu ce oferă o experiență narativă unificată pe parcursul tuturor modurilor de joc, inclusiv campania single-player și noul mod co-op Special Ops.

Call of Duty: Modern Warfare va fi disponibil în format fizic pe 25 octombrie pentru PlayStation 4 și Xbox One prin intermediul retailerilor locali parteneri Activision, fiecare precomandă venind la pachet cu un Steelbook Modern Warfare și bonusuri digitale. Call of Duty: Modern Warfare este distribuit de Activision, subsidiară Activision Blizzard, iar la dezvoltarea jocului a contribuit studioul Infinity Ward, cu suport din partea altor studiouri precum Beenox, High-Moon Studios și Raven Software.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.