Netflix și Shondaland au anunțat primele proiecte care vor fi dezvoltate de Shonda Rhimes și Betsy Beers împreună cu echipa lor și care vor avea premiera pe Netflix, pentru membrii din întreaga lume.

„Ne-am dorit ca noul Shondaland să fie un loc în care să putem diversifica poveștile pe care le spunem, unde colegii noștri pot să evolua creativ, și unde noi, ca echipă, să venim la birou plini de entuziasm”, a declarat Rhimes. „Ted, Cindy și toată echipa Netflix sunt partenerii ideali pentru a face lucrurile să se întâmple. Acesta este Shondaland 2.0.”

„La Shondaland avem posibilitatea de a explora noi lumi și de a spune povești în moduri cât mai diferite”, a declarat Beers. „Suntem extrem de norocoși să lucrăm cu niște oameni atât de talentați și cu minunata echipă de la Netflix. Nu aș putea fi mai încântată de atât!”

„A fost emoționant să începem această aventură cu Shonda, Betsy și cu echipa lor și să urmărim cum se bucură de întreaga libertate creativă care este posibilă la Netflix“, a declarat Cindy Holland (Vice President, Original Content, Netflix). “Inspirată de sensibilitatea de care dă dovadă Shonda, compania Shondaland se transformă în ceva cu adevărat special, care va reuși să încânte membrii Netflix din toată lumea”.

Proiectele viitoare includ următoarele titluri (toate se află în lucru):

Un proiect Shonda Rhimes

Noul proiect este bazat pe un articol din New York Magazine – How Anna Delvey Tricked New York’s Party People, care este scris de Jessica Pressler. Manhattan își face o prietenă ca nimeni alta. Dar este ea o adevărată expresie a visului american sau este o simplă impostoare?

*Shonda Rhimes (EP) va fi creatoarea serialului.

Un proiect Bridgerton

Bazat pe seria scrisă de Julia Quinn, proiectul aduce în prim-plan povești din înalta societate a Londrei din secolul 19, văzute prin ochii celor din cunoscuta familie Bridgerton.

*Chris Van Dusen, producătorul serialului Scandal, va adapta și produce serialul.

The Warmth of Other Suns

Bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Isabel Wilkerson (câștigătoare a premului Pulitzer), serialul urmărește migrația de zeci de ani a afro-americanilor care părăsesc Jim Crow South în căutarea unei vieți mai bune, între anii 1916 și 1970.

*Anna Deavere Smith – câștigătoarea medaliei National Humanities, a premiului MacArthur Genius Grant și dubla câștigătoare a premiului Drama Desk – va fi producătorul executiv.

Pico & Sepulveda

Cu acțiunea stabilită în 1840, în Mexic, serialul urmărește finalul unei ere idilice, când forțele armate americane încearcă să își revendice zona.

*Scriitoarea Janet Leahy, câștigătoare a premiului Emmy, va fi producătorul executiv.

Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change

Netflix și Shondaland au achiziționat drepturile de imagine pentru memoriile lui Ellen Pao, în care autoarea povestește despre viață și carieră, dar și despre procesul pe care l-a intentat fostului ei angajator, eveniment care a fost intens mediatizat și care a condus la mișcarea Time’s Up.

The Residence

Netflix și Shondaland au câștigat drepturile de imagine pentru renumita carte de non-ficțiune scrisă de Kate Andersen Brower – The Residence: Inside the Private World of the White House. Cartea oferă informații reale din interiorul Casei Albe și prezintă viața rezidenților într-una dintre cele mai renumite case din istorie.

Sunshine Scouts

În acest serial de comedie cu umor negru, niște adolescente aflate într-o tabară sunt nevoite să își testeze abilitățile de supraviețuire, după ce scapă de un dezastru apocaliptic.

*Scriitoarea și actrița Jill Alexander (Co-EP) va crea acest serial.

Hot Chocolate Nutcracker

Acest documentar este despre culisele spectacolului de balet realizat de Debbie Allen Dance Academy, o reinterpretare a Spărgătorului de Nuci, care aduce povestea clasică în era contemporană, cu ajutorul unei distribuții inclusive și de toate vârstele.

*Oliver Bokelberg (DP/Director Scandal) va fi directorul de imagine și producătorul documentarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.