E! anunță începerea votării pentru nominalizații la E! People’s Choice Awards

0
778
Ascultă acest articol

 E! anunță începerea votării pentru nominalizații la E! People’s Choice Awards, distincție oferită pentru toate formele de divertisment, premii oferite exclusiv de public. Cu o acoperire impresionantă pe toate platformele, E! îi invită pe fanii din întreaga lume să își voteze preferatul dintre cei 12 nominalizați la fiecare categorie ajutând astfel la selectarea celor 5 candidați finali care vor intra în următoarea etapă. Ca parte a angajamentului E! de a evolua și de a susține Premiile People’s Choice Awards, televiziunea dezvăluie 13 categorii noi din care fac parte “The Bingeworthy Show of 2018,” “The Game Changer of 2018,” “The Revival Show of 2018,” “The Style Star of 2018” și altele.

Voturile pentru nominalizările la cele 43 de categorii din film, televiziune, muzică și cultură pop se pot exprima de astăzi până vineri, 14 septembrie la ora 11:59 ET. Fanii pot vota online sau prin intermediul Facebook sau Twitter cu posibilitatea de a propune nominalizați dacă votează online pewww.pca.eonline.com. După închiderea voturilor, cei mai bine cotați 5 nominalizați din fiecare categorie vor deveni finaliștii oficiali. Selecția finală prin vot are loc în perioada 24 septembrie – 19 octombrie.

Cum se poate vota:

Online – www.pca.eonline.com; cu posibilitatea de a înscrie participanți

Facebook – voturile pot fi exprimate public, dar și privat și trebuie să includă: hashtag al categoriei, hashtag al nominalizatului și #PCAs

Twitter – Fanii pot utiliza tweet sau retweet care să includă hashtagul categorie, hashtagul nominalizatului și #PCAs

*Voturile sunt procesate și numerate de compania independentă Telescope.

Cele 13 categorii noi sunt:
“The Game Changer of 2018”– Oferit unui sportiv care a avut o contribuție socială/profesională remarcabilă anul acesta.

“The Style Star of 2018”
“The Beauty Influencer of 2018”
“The Animal Star of 2018”
“The Music Video of 2018”
“The Concert Tour of 2018”
“The Comedy Act of 2018”
“The Pop Podcast of 2018”
“The Revival Show of 2018”
“The Reality Show of 2018”
“The Bingeworthy Show of 2018”
“The Competition Contestant of 2018”
“The Reality TV Star of 2018”

Vezi lista completă a celor 43 de categorii și nominalizările aici: https://www.eonline.com/shows/peoples_choice_awards/news/963752/2018-people-s-choice-awards-complete-list-of-nominations

Regulamentul complet este disponibil aici: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/rules

Lista completă de hashtaguri pentru categori și nominalizați este disponibilă aici:https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/faq

The E! People’s Choice Awards va fi difuzat în direct din Barker Hanger în Santa Monica pe 11 noiembrie, alături de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards.

The E! People’s Choice Awards este produs de Wilshire Studios și Den of Thieves, poducători executivi sunt Jesse Ignjatovi și Evan Prager.

 În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.