Ascultă acest articol

Call of Duty: Black Ops 4 este disponibil de vineri, 12 octombrie, înregistrând încă din prima zi rezultate remarcabile în materie de vânzări. Câteva mențiuni în acest sens găsiți mai jos, inclusiv situația din România.

Vânzările digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul seriei, deținut până în prezent de Call of Duty: WW2.

Vânzările digitale pentru Black Ops 4 au spart recordul PlayStation pentru vânzări în ziua lansării a unui joc prin intermediul platformei PlayStation Store la nivel global.

Vânzările digitale pentru Xbox One din ziua lansării au propulsat Black Ops 4 pe prima poziție din toate jocurile Activision vândute digital pe această platforma într-o perioada similară.

Vânzările digitale pentru PC prin intermediul Battle.net sunt de peste două ori mai mari față de titlul precendent, Call of Duty: WW2.

În ceea ce privește vânzările în format fizic din România, putem comunica următoarea situație:

“Call of Duty: Black Ops 4 a avut parte în România de cea mai puternică lansare retail de până acum pentru un titlu din seria Call of Duty și cu această ocazie dorim să mulțumim partenerilor noștri pentru eforturile depuse. Vânzările jocului în magazinele din România sunt la cel mai mare nivel de până acum în primele trei zile de la lansare pentru un joc Call of Duty, iar platformele PC și PlayStation 4 conduc detașat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.