Donatorii de sânge văd gratuit filme de groază la Grand Cinema & More

0
1274

În filmele horror se varsă mult sânge, în viața reală hai să-l vărsăm cu un scop!

Grand Cinema & More sprijină și încurajează donarea de sânge și oferă invitații duble la film celor care fac dovada că au donat sânge în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie. Invitațiile sunt valabile pentru toate filmele de groază care rulează în cinematograful din incinta Băneasa Shopping City.

Astfel, cei care fac dovada donării la oricare dintre centrele de transfuzie de pe teritoriul țării vor putea urmări gratuit la Grand Cinema & More cele mai așteptate filme de groază ale momentului printre care se numără Halloween, care promite să dea fiori reci și celor mai neînfricați privitori, dar și Goosebumps 2: Halloween bântuit, Blestemul celor rămași (I still see you), Sfârșitul vine noaptea (The night eats the world), Overlord și Climax.
“Grand Cinema & More își propune să atragă atenția asupra importanței donării de sânge și asigurării unor stocuri permanente, oferind o motivație în plus donatorilor obișnuiți sau ocazionali”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

În prezent, România se confruntă cu un deficit major de sânge. Sub 2% din populație donează, la jumătate față de media europeană. Anul trecut, în Capitală au donat aproximativ 50.000 de persoane, dar medicii atrag atenția că ar avea nevoie de o cantitate dublă de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.