Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie și soluții tehnologice, a fost numit cel mai mare furnizor de SSD-uri din lume prin canalele de distribuție în anul 2017 de către DRAMeXchange, o divizie a TrendForce. Potrivit datelor DRAMeXchange, Kingston a vândut 23% din cele 55 de milioane de unități livrate prin canalele de distribuție anul trecut. DRAMeXchange este una dintre cele cinci divizii de cercetare ale TrendForce și efectuează cercetări aprofundate și metodice atât în ​​industria NAND, cât și în industria DRAM, începând din anul 2000.

Rezultatele obținute de DRAMeXchange plasează Kingston în fața concurenților săi, într-o industrie în continuă dezvoltare. Astfel, Kingston ocupă poziția de lider în producția de SSD-uri vândute prin canelele de distribuție, în condițiile în care furnizorul de pe cea de-a doua poziție deține o cotă de piață de doar 8%.  Producătorii terți (non-semiconductor) de SSD-uri luați sub forma unei categorii de sine stătătoare reprezintă 60% din totalul SSD-urilor livrate în 2017. Poziția Kingston în acest clasament este similară celei de pe piața DRAM, Kingston fiind cel mai mare furnizor terț în domeniul modulelor de memorie de peste un deceniu.

„Este o onoare pentru noi să fim în acest top; diferența la Kingston a fost mereu ușurința cu care partenerii pot lucra cu noi, nivelul suportului pe care îl oferim, dar și accesul la experți și ingineri pe care îl oferim clienților și partenerilor,” a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager pentru regiunea EMEA, Kingston. „Timp de peste 30 de ani, Kingston și-a dedicat atenția către partenerii și clienții de distribuție din întreaga lume. Colaborarea cu aceștia ne-a ajutat să creștem rapid pe piața de SSD-uri încă de la prima noastră unitate vândută în 2009.”

Următorul grafic prezintă poziția Kingston pe piața SSD:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.