Rita Ora susține un recital la E! People’s Choice Awards

0
806
Ascultă acest articol


Cântăreața și compozitoarea din Londra, Rita Ora, este una dintre participanții la eveniment și va susține un recital în cadrul galei E! People’s Choice Awards, premii ce omagiază industria filmului, muzicii, televiziunii și cultura pop. Transmisiunea inaugurală la E! este programată pe 12 noiembrie de la ora 4:00, în direct din Barker Hanger din Santa Monica. Ora va interpreta o piesă de pe albumul Phoenix – cu care va debuta în Statele Unite pe 23 noiembrie.

Ora a emigrat din Kosovo în Anglia, împreună cu familia ei la o vârstă fragedă, unde a devenit un fenomen internațional cu multiple piese pe primul loc în topuri și 13 single-uri în top 10. Albumul său de debut a ocupat locul 1 în UK și a primit discul de platină. Recent a doborât încă un record fiind artista britanică cu cele mai multe single-uri din top 10 UK. Albumul cu care va debuta în America, intitulatPhoenix, este programat pentru lansare pe 23 noiembrie și se bucură deja de 3 single-uri în Top 5 UK.

Pe lângă un artist complet și dinamic, Rita Ora are o carieră care depășește granițele scenei și pătrunde în diverse zone ale culturii pop și divertismentului. A fost actriță pe marile ecrane (Mia Grey – Fifty Shades of Freed și Fifty Shades Darker produse de Universal Pictures și Maria Escobar înSouthpaw), are o colaborare cu Adidas și a fost antrenor vocal (The Voice UK), jurat (The X Factor), dar și de prezentatoare de televiziune (America’s Next Top Model, Boy Band).

Gala E! People’s Choice Awards este difuzată în direct la E! în peste 161 de țări.  EmisiuneaE! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards, este programată pe 12 noiembrie de la ora 2:00.  Atât  E! People’s Choice Awards, cât și E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards sunt prezente live pe aplicația E! și pe Eonline.

Gala E! People’s Choice Awards este produsă de Wilshire Studios și Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic și Evan Prager în rolul de producători executivi.

Urmărește și pe social media atât Live from the Red Carpet cât și spectacolul de decernare a premiilor pentru a vedea primul cele mai noi gifuri, meme-uri și momente speciale în timp real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.