5 seriale continuă cu episoade noi, în ianuarie, la Minimax

0
919

Prima lună din noul an aduce, pe Minimax, sezoane și episoade noi din cinci seriale animate pline de energie, aventuri colorate (din care nu lipsește acțiunea) și lecții pozitive despre viață și prietenie. Descoperiți mai jos mai multe detalii despre premierele lunii ianuarie, de pe postul Minimax:

• „Masha și ursul” (sezonul 2), câte 3 episoade, din 2 ianuarie, zilnic, de la ora 09:35. În al doilea sezon al serialului (producție 2011 – 2015) tradus în 25 de limbi și difuzat în peste 100 de țări, Masha explorează în continuare pădurea unde locuiește, alături de porcul, capra și câinele ei, în timp ce ursul titular o însoțește în noi aventuri pline de descoperiri interesante. În cele trei sezoane ale simpaticei povești apar și verișoara Mashei (Dasha), un pinguin, un pui de panda din China, doi lupi a căror casă e o fostă ambulanță, un tigru care a lucrat la circ și o ursoaică. Noul sezon are 26 de episoade, care sunt programate și în reluare, de la ora 17:05.

• „Poveşti cu legume: În casă” (sezonul 3), din 7 ianuarie, zilnic, de la ora 06:15. Aventurile colorate ale legumelor din povestea animată marca DreamWorks continuă cu a treia serie (care conține un total de 26 de episoade). Oare ce vor mai descoperi Bob Roșia, Larry Castravete și prietenii lor în acest sezon?

• „Monchhichi” (episoade noi din sezonul 1), din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16:55. Simpaticii gardieni ai viselor frumoase ale copiilor intră din nou în acțiune: serialul continuă cu 25 de noi episoade din prima serie, difuzate în premieră pe Minimax!

• „LEGO Friends: Fetele în misiune” (episoade noi din sezonul 1), din 18 ianuarie, de la ora 14:45. Prietenele Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie pun la cale planuri noi și vor să facă dreptate în oraș, alături de micii telespectatori!

• „Dinotrux” (sezonul 3), din 20 ianuarie, zilnic, de la ora 06:40. Povestea dinozaurilor mecanizați marca DreamWorks continuă, pe Minimax, cu seria a treia. În care echipa are parte de noi provocări din partea dușmanilor, dar și naturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.