Astăzi, Futuremark a lansat un nou test pentru NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) pentru benchmark-ul 3DMark Port Royal, primul benchmark din lume dedicat măsurării ray tracing-ului. DLSS utilizează deep learning pentru a accelera randarea, menținând imaginile clare și marginile netede pentru obiectele randate în 3DMark Port Royal. Cu RTX pornit în 3DMark Port Royal, gamerii vor obține cele mai bune rezultate: o grafică ray-traced superbă și un FPS optim datorită DLSS.

Rezultatele 3DMark Port Royal cresc cu NVIDIA DLSS

3Dmark Port Royal este un nou instrument de benchmarking care oferă reflexii și umbre ray traced în timp real. Acesta poate fi folosit pentru a ilustra modul în care performanțele DXR ray tracing variază în funcție de ce plăci grafice NVIDIA GeForce cu arhitectură Turing sunt folosite.

Activarea DLSS în 3DMark Port Royal are ca rezultat performanțe cu până la 50% mai mari.

Activarea DLSS în 3DMark Port Royal are ca rezultat performanțe cu până la 50% mai mari.

DLSS

DLSS folosește o rețea neurală pentru a extrage trăsăturile multidimensionale ale scenei randate și îmbunătățește imaginea redată prin netezirea marginilor obiectelor și a altor regiuni cu un contrast înalt. Acest lucru are ca rezultat margini netede anti-aliased, dar evită umbrirea întregii scene, așa cum se poate întâmpla cu TAA sau alte abordări. DLSS ajută la menținerea clarității imaginii și a clarității și stabilității temporale, îmbunătățind în același timp performanța.

Game Ready pentru 3DMark Port Royal cu DLSS

Gamerii GeForce acces încpând de astăzi la un nou driver Game Ready pentru 3DMark Port Royal cu DLLS. Acesta poate fi descărcat de aici: https://www.geforce.com/drivers.

Drivelerele Game Ready NVIDIA oferă cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce, deoarece inginerii NVIDIA oferă actualizări de ultim minut pentru a optimiza performanța și a oferi gameplay-ul perfect. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificate WHQL de la Microsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.