Pe măsură ce starurile se adună să sărbătorească cele mai mari filme ale anului alese de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor prezenta din nou E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019și vor aduce publicului cele mai spontane și distractive interviuri cu vedetele și nominalizații serii. E! va transmite pe platforme multiple, din mai multe puncte ale locației de la Hollywood. În timp ce Seacrest și Rancic vor transmite de pe covorul roșu, Jeannie Mai, gazda The Real, Kahlana Barfield Brown, fashion și beauty expert, Zanna Roberts Rassi, corespondent E! News,și Christian Siriano, designer și star al producției Bravo – Project Runway, vor surprinde detalii despre Oscar de la Roosevelt Hotel. În plus, expertul în filme și corespondentul E! News, Kristin Dos Santos, și gazda emisiunii produse de Will Packer, vedeta Xilla Valentine, vor transmite de pe acoperiș având o vedere panoramică asupra evenimentului.

Fondatorul organizației non-profit We Have Stories, Frederick Joseph, va avea o intervenție specială în cadrul transmisiunii E! în care va discuta despre campania #CaptainMarvelChallenge, o strângere de fonduri cu scopul de a ajuta tinerele fete să vadă filmul marca Marvel Studios, primul cu rol principal feminin,Captain Marvel. Acoperirea inegalabilă a evenimentului E! pe platforme multiple și în transmisiune directă, în mediul digital și pe multiple platforme și rețele de socializare de la Dolby Theatre și în alte puncte din Los Angeles începe luni, 25 februarie, de la ora 00:00.

Countdown to the Red Carpet: Oscars 2019 completează transmisiunile dedicate evenimentului. Prezentat de Jason Kennedy, gazdă E! News și Zuri Hall, corespondent E! News pe covorul roșu de la Oscar, alături de Mai, Brad Goreski – celebrity stylist, Nina Parker – comedian la Dating #NoFilter șiNightly Pop și starul emisiunii Very Cavallari – Kristin Cavallari, vor transmite în direct de la Roosevelt Hotel. Plus, Rassi va comenta în direct ținutele de la Oscar, iar Dos Santos și Valentine vor urmări sosirea vedetelor de la Ripley’s Believe It or Not!

Ca parte a acoperirii pe multiple platforme revine E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T cu The Rundown prezentat de Erin Lim – gazda The Rundown, Justin Sylvester gazdaDaily Pop, Will Marfuggi corespondent E! News, Tiffany Reid, fashion expert, alături de Dani Fernandez, contributor Collider expert în filme. Echipa va asigura acces nelimitat în culisele emisiunii despre covorul roșu de la Premiile Oscar 2019 și la nominalizații acestei ediții cu două ore înaintea începerii galei pe @ENews pe Twitter, E! News app șieonline.com.

Imediat după terminarea ceremoniei, E! va transmite E! After Party: Oscars 2019 cu Morgan Stewart de la Nightly Pop și Daily Pop, Parker și Kennedy cu Hunter March, gazdă Nightly Pop, vor transmite în direct de la petrecerea Vanity Fair, iar Hall va transmite de la Governor’s Ball, unde va discuta cu câștigătorii serii.

În plus, în săptămâna ce urmează, E! News va recapitula cele mai importante momente de la Oscaruri, interviuri cu câștigătorii, un rezumat al ținutelor de pe covorul roșu și dezvăluiri cum au petrecut după ceremonie vedetele serii. Daily Pop, Live From E! pe Facebook și YouTube vor avea deasemenea ediții dedicate Premiilor Oscar.

“E! Glambot” este prezentă și la Premiile Oscar alături de regizorul și directorul creativ, Cole Walliser, gata să surprindă momente unice într-o manieră inovativă, pentru a introduce fanii în atmosfera serii.

Programul complet:

Luni, 25 februarie, de la 00:00
E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019găzduit de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic, alături de Jeannie Mai gazda The Real, Kahlana Barfield Brown, fashion și beauty expert, Zanna Roberts Rassi, corespondent E! News, și Christian Siriano, designer și star al producției Bravo – Project Runway, vor surprinde detalii despre Oscaruri de la Roosevelt Hotel. În plus, expertul în filme și corespondentul E! News, Kristin Dos Santos, și gazda emisiunii produse de Will Packer, vedeta Xilla Valentine, vor transmite de pe acoperiș având o vedere panoramică asupra evenimentului.

Luni, 25 februarie, de la 00:00
E! Countdown to the Red Carpet: Oscars 2019prezentat de Jason Kennedy, gazdă E! News,și Zuri Hall, corespondent E! News pe covorul roșu de la Oscar, alături de Mai, Brad Goreski – celebrity stylist, Nina Parker – comedian laDating #NoFilter și Nightly Pop și starul emisiunii Very Cavallari – Kristin Cavallari vor transmite în direct de la Roosevelt Hotel. În lus, Rassi va comenta în direct ținutele de la Oscar, iar Dos Santos și Valentine vor urmări sosirea vedetelor de la Ripley’s Believe It or Not!

Duminică, 24 februarie, de la 22:00
E! Stream: The Red Carpet presented by AT&Tprezentat de Erin Lim – gazda The Rundown, Justin Sylvester gazda Daily Pop, Will Marfuggi, corespondent E! News, Tiffany Reid, fashion expert, alături de Dani Fernandez, contributor Collider expert în filme.

Luni, 24 februarie de la 2:30
Red Carpet Rundown: Oscars 2019 găzduit de Jeannie Mai.

Imediat după ceremonia de decernare a premiilor
E! After Party: Oscars 2019 cu Morgan Stewart de la Nightly Pop și Daily Pop, Parker și Kennedy cu Hunter March, gazdă Nightly Pop, vor transmite în direct de la petrecerea Vanity Fair, iar Hall va transmite de la Governor’s Ball, unde va discuta cu câștigătorii serii.

E!’s Live From The Red Carpet este produs de Ryan Seacrest Productions și Wilshire Studios. Ryan Seacrest, Gary Snegaroff, Shaun Smith și Gerry Johnston sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.