Ascultă acest articol


Netflix a publicat primele imagini din Chilling Adventures of Sabrina Part 2, în care eroina își explorează latura întunecată și opțiunile pe care le are în relații.

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile din serialulSabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice.

În Partea a 2-a, Sabrina își explorează latura întunecată, este curioasă să afle mai multe despre moștenirea ei, în timp ce se străduiește să își mențină prieteniile din lumea muritoilor. Mai mult, Sabrina este prinsă într-un triunghi amoros cu vrăjitorul Nicholas Scratch și iubitul ei din liceu Harvey Kinkle. Între timp, Lordul Întunericului, Doamna Satan și Părintele Blackwood continuă să creeze haos în familia Spellman și în orașul Greendale. Iar ei nu sunt singurii care încearcă să aducă iadul pe pământ. Totul este pus la încercare… relațiile, identitatea, adevăratele intenții… atunci când diavolul își bagă coada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.