Ascultă acest articol

Lansat la finele anului 1996, Diablo avea să fie printre cele mai de succes jocuri Blizzard și deschidea calea către genul action-RPG, în vremuri când CD-Rom-ul era ceva foarte scump și nu se găsea așa ușor.

La vremea sa, Diablo rula în mod SVGA la 20fps, iar de astăzi revine prin GOG.com cu suport pentru Windows 10, sunt corectate câteva bug-uri și poate fi jucat și la rezoluții de până la 8K!

Nici multiplayer-ul nu a fost neglijat, acum, în Diablo, te poți bate alături de până la 4 jucători via Internet, network, sau head-to-head via TCP/IP.

Așadar, pentru 10 euro, un adevărat clasic revine iarăși în atenția noastră, iar cei care au jucat celelalte părți ale seriei vor vedea cum stăteau lucrurile în primul titlu, și credeți-mă, pe cuvânt, că nu e deloc ușor. Respawn? Poțiuni de Blood și Mana peste tot? Shrine-uri? Nope. Lupta cu Butcher e un adevărat antrenament (la vremea noastră unii descoperiseră chiar și un fel de bug, cu ajutorul căruia puteau să-l doboare, dar corect îl învingeai doar dacă avansai mai mult în nivel și te întorceai într-un târziu să-l căsăpești).

Până una-alta:

Embark, if you dare, on a quest to destroy The Prime Evil…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.