Grand Cinema & More prezintă #UNLIMITEDMOVIECONTEST, primul concurs dedicat iubitorilor de film

Grand Cinema & More te invită să participi la un concurs inedit care îți va da șansa să demonstrezi că ești un cinefil adevărat. Te așteaptă multă distracție și premii care să-ți hrănească pasiunea pentru filme.

0
1979
Ascultă acest articol


FILMUL

Ce este el? Ce reprezintă el? E o formă de artă? Cum se prezintă el, acum, în 2019, în România? Multe întrebări importante se pun și răspunsurile sunt, cred, diferite pentru fiecare dintre noi, întrucât toți avem felul nostru de a ne arăta interesul pentru el. Da, filmul rămâne un amalgam între artă și entertainment, care a evoluat de-a lungul timpului și a ajuns ca în prezent să-l vedem acasă, la televizor sau pe platformele online, dar, cel mai important, la cinema!

CINEMATOGRAFUL

Cinematografele au evoluat și ele odată cu filmul și am ajuns în acel moment în care tehnologii precum Atmos (audio), 3D (vizual), ecrane mai mari, calitate video extrem de detaliată și bineînțeles, confortul oferit de sălile de cinema sunt omniprezente. Cinematografele sunt acum oaze de relaxare și sunt printre cele mai importante forme de entertainment global căci, prin filmele pe care le proiectează reușesc să transmită celor aflați în sală o întreaga paletă de emoții. Groază, suspans, comedie, romantism, adrenalină – sunt câteva stări care se accentuează în fiecare dintre cei care aleg să vadă un anumit gen de film la cinema.

România s-a ridicat mult în privința numărul celor care merg la cinematograf, iar preferințele acestora sunt și ele foarte diverse, iar în această notă cinematograful Grand Cinema & More vrea să răsplătească cinefilii cu ceva frumos, inedit și anume primul concurs dedicat iubitorilor de film, organizat într-un cinematograf.

CONCURS #UNLIMITEDMOVIECONTEST

  • Când: 11 aprilie, ora 19:30
  • Unde: Grand Cinema & More, din incinta Băneasa Shopping City
  • Cine: Oricine vrea să își testeze cunoștințele despre filme și să aibă parte de distracție
  • Premii: 8 abonamente Grand Unlimited care îți permit să vezi câte filme dorești, oricând dorești. Toți participanții vor fi răsplătiți cu vouchere cu invitații la film sau meniuri popcorn & suc

Cei care vor să intre în competiție trebuie să se înregistreze până pe 10 aprilie, pe și să răspundă la 5 întrebări. Atenție, în etapa finală a competiției, organizată în sala de cinema, vor ajunge doar cei care au răspuns corect la 4 din cele 5 întrebări.

Pe 11 aprilie, toți cei care au trecut de prima etapă sunt invitați să vină la Grand Cinema & More și să demonstreze că știu toate detaliile de pe marele ecran, răspunzând la toate cele 50 de întrebări. Jucătorii vor avea posibilitatea să intre în competiția organizată în sala de cinema având alături o persoană care nu ia parte la joc, pentru un plus de încurajare și suport.

#UNLIMITEDMOVIECONTEST

  • 50 de întrebări cu grade diferite de dificultate
  • întrebările vor fi însoțite de materiale ajutătoare: capturi/video-uri din filme + variante de răspuns
  • participanții trebuie să aibă la ei un telefon sau o tabletă conectate la internet, deoarece vor răspunde la întrebări pe o platformă online (pe care o vor accesa cu parola primită în prima etapă a competiției)

Câștigători

  • Locul 1: Marele câștigător va fi desemnat concurentul care a răspuns corect la cele mai multe întrebări, în cel mai scurt timp. El va primi titlul de Ambasador Grand Cinema & More și va putea organiza o petrecere în sala VIP Studio a Grand Cinema & More, alături de 10 prieteni. De asemenea, va primi un abonament Grand Unlimited, valabil un an, care îl va ajuta să-și hrănească pasiunea pentru filme.
  • Locurile 2-8: Câte un abonament Grand Unlimited, valabil un an, vor primi și cei care s-au clasat pe următoarele 7 locuri.
  • Restul participanților: Toți concurenții Unlimited Movie Contest vor primi la final vouchere constând în invitații la film sau meniuri de popcorn și suc.

Despre GRAND CINEMA & MORE

Grand Cinema & More este primul și singurul cinematograf din România care a pus pe piață un abonament la cinema, cu scopul de a susține pasiunea iubitorilor de film. Contra sumei de 49 de lei pe lună sau 588 de lei pe an, iubitorii de filme au acces nelimitat la filme oricând doresc. În baza abonamentului Grand Unlimited, în fiecare zi, oricine poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.