„Proof” de David Auburn este premiera lunii aprilie la unteatru. Spectacolul este programat în data de 3 aprilie de la ora 20:00, 13 aprilie de la 19:00, 19 aprilie de la ora 19:00 și 23 aprilie de la ora 20:00.

Este o piesă de teatru scrisă în 2000 de dramaturgul american David Auburn. Premiera a avut loc în mai 2000, iar în octombrie a aceluiași an spectacolul original a ajuns pe Broadway. Textul i-a adus autorului Premiul Pulitzer pentru dramaturgie în 2001.

Regizorii Andrei și Andreeea Grosu s-au întâlnit relativ recent cu acest text și au fost fascinați de potențialul personajelor. Cuplul regizoral declară: „N-am vrut să vorbim despre matematică, deși textul face asta pe alocuri. Noi am urmărit patru personaje care ne-au împins spre căutări mai adânci decât ne-am fi imaginat. Cu relațiile lor bogate, cu neîmplinirile lor și cu iubirea lor cu tot. Probabil e despre iubire și nu despre altceva. Noi asta am găsit în întâlnirea asta. Iubire.

Spectacolul are o durată de oră și 30 de minute. Întâmplător sau nu zilele cu reprezentații în aprilie sunt numere prime. Montarea de la unteatru aduce pe scenă un cuplu deja arhicunoscut, dar într-o nouă postură: Marian Râlea joacă rolul lui Robert, tatăl, iar Dana Rogoz are rolul fiicei Catherine.

O dată cu premiera lunii aprilie, unteatru demarează campania #inchidetelefonul când ești la teatru – powered by Samsung.

Biletele pentru spectacolele de la unteatru sunt în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro. Rezervările se pot face prin sms la 0721 268 516 sau email la rezervari@unteatru.ro , specificând numele, data, spectacolul și numărul de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.