În seara de 3 aprilie, fanii lui Eddie Murphy pot celebra ziua lui de naștere printr-o serie de filme din anii ’80 care l-au făcut celebru.

“Copilul de aur”, care va începe de la ora 18:30, spune povestea lui Chandler Jarrell (Murphy), un asistent social care pornește într-o adevărată aventură pentru a salva un copil cu puteri supranaturale, răpit dintr-un templu din îndepărtatul Tibet de un individ misterios după ce omoară călugării. Chandler este nevoit să poarte diverse lupte cu personaje ciudate, dar, datorită inteligenței lui și a energiei sale, el reușeste să transforme misiunea într-o comedie excepțională.

De la ora 20:30, telespectatorii vor putea viziona trilogia „Polițistul din Beverly Hills“, filme de acțiune și comedie. Cel dintâi a fost premiat cu Oscarul în 1985 pentru Cel mai bun scenariu. Seria de lungmetraje l-a făcut pe Eddie Murphy unul dintre cei mai îndrăgiți actor de comedie. Ele surprind peripețiile lui Alex Foley, un polițist din Beverly Hills care, în fiecare din cele trei filme, încerce să rezolve diverse crime și să prindă făptașii: uciderea unui prieten, rănirea gravă a căpitanului de poliție și nelegiurile unei bande de criminali care operează dintr-un cunoscut parc de distracții din California.

„Polițistul din Beverly Hills II“ a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original.

Copilul de Aur se va difuza pe 3 aprilie de la ora 18:30.
Filmele din seria „Polițistul din Beverly Hills“ vor începe la ora 20:30, 22:45, 00:55.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.