Emisiunea cu cel mai mare succes de la E! –Keeping Up with the Kardashians continuă cu cel de-al 16-lea sezon, în fiecare duminică, de la ora 22:00.

Întreaga familie își face bagajele și pleacă în Bali, unde în atmosfera calmă și linistitoare, au parte de revelații ce le pot schimba viața. Kourtney pare că se împacă pe deplin cu noul stil de viață al familiei ei “moderne” alături de Scot, concentrându-se să fie exemplu demn de urmat pentru copiii săi. Între timp, Khloé se confruntă cu maternitatea în timp ce încercă să facă față amalgamului de emoții generate de problemele din relație. Alături de cei mai noi membrii, clanul Kardashian este mai unit ca niciodată și demonstrează că nimic nu este mai important ca familia.

Mai jos avem căteva clipuri din noul sezon:

Khloe și Kim s-au întâlnit cu un vraci faimos din Bali, dar experiența nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lor.

Kim & Khloe sunt invidioase pe Scott Disick & Kourtney Kardashian deoarece cunoscutul vraci le-a dezvăluit că au fost suflete pereche în altă viață. 

Kim Kardashian West și Khloe apelează la un alt vraci care le curăță aura prin… eructații.

Kendall și Kylie Jenner vor să o ajute pe Kris implicându-se în îngrijirea bunicii MJ.

Vacanța familiei Kardashian în Bali nu s-a desfășurat fără momente tensionate. Kourtney și Khloe se acuză reciproc de schimbări bruște de dispoziție. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.