Biletele pentru evenimentul central al Bucharest Gaming Week (9-10 noiembrie) sunt disponibile de astăzi pe www.bucharestgamingweek.ro , www.bilete.ro și www.iabilet.ro. Primele 500 de bilete au un preț special – 35 de Lei pentru o zi, 55 de Lei pentru ambele zile.

A treia ediție a Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, va avea loc în perioada 4-10 noiembrie 2019. Evenimentul central se va desfășura la Palatul Parlamentului, în weekend-ul 9-10 noiembrie.  

Primele nume anunțate pe scena Bucharest Gaming Week vor fi creatori de conținut importanți din sfera gaming-ului: iRaphahelljaxiBobospider, IceManLuckyWertyzaSami. Lista de invitați se va actualiza în următoarele luni.

Primele titluri din line-up-ul de jocuri video de la evenimentul central vor fiLeague of Legends, Apex Legends, Counter Strike: Global Offensive, Fornite, PUBG și Battlefield 5 și FIFA20. Line-up-ul de jocuri va fi completat în următoarele luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.