Cartoon Network Journeys VR reprezintă o experiență originală de realitate virtuală dezvoltată printr-un program pilot inovativ al Studiourilor Cartoon Network. Echipe selectate de artiști și animatori au colaborat în cadrul unor ateliere care au avut loc în studioul din Burbank, pentru a dezvolta povești și lumi captivante folosind instrumente de animație. Începând de marți, 1 octombrie, Cartoon Network Journeys VR va fi disponibil gratuit în toată lumea pe Steam și compatibil cu Oculus Rift și HTC Vive.

În Cartoon Network Journeys VR, jucătorii își încep experiența într-o oază dintr-un deșert cosmic, unde îl întâlnesc pe Gormlorm, un vrăjitor călător al multiversului care îi ghidează prin trei călătorii în alte dimensiuni:

Jest to Impress: Transformă-te într-un bâlbâit și joacă pentru rege și curtenii săi. Dă totul ca să-l impresionezi pe rege, dar dacă actele tale comice sunt un eșec, fii pregătit să-ți primești pedeapsa.

Beyond Beeville: Ca o albină cu singură aripă, trebuie să vă salvezi colonia de la colaps, făcând echipa cu tovarășul tău de polen, Penny. Explorează grădina, rezolvă puzzle-uri și descoperă secrete dincolo de stup.

Kosma Kwest: Ai fost chemat la planul cosmic de Kosma, Ființa supremă, pentru a fi evaluat ca potențial succesor. Finalizează patru lecții ale cosmosului și ia-ți locul pe tronul celest.

Studiourile Cartoon Network sunt dedicate dezvoltării artiștilor atât în cadrul studioului, cât și în comunitatea sa. Laboratorul de realitate virtuală este cea mai recentă inițiativă a studioului, care include și Programul de formare a artiștilor în animație, parte a Academiei Studiourilor Cartoon Network, ce oferă o varietate de oportunități interne și externe atât pentru artiști promițători, cât și pentru cei experimentați, cu scopul de-i a ajuta la descoperirea și dezvoltarea personală și profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.