Cartoon Network va lansa toamna aceasta “Ben 10 vs. The Universe: The Movie”

0
1100
Ascultă acest articol


Renumitul serial Cartoon Network, Ben 10, va cuceri Universul cu “Ben 10 vs. The Universe: The Movie”, un film ce este programat să se lanseze toamna aceasta, la nivel global. Personajele noi și puterile extraordinare pe care Ben 10 le are vor asigura rețeta pentru o aventură epică, pe care fanii Ben 10 nu vor dori să o rateze. Acesta este primul film realizat pentru cea mai nouă versiune a lui Ben 10, care a debutat în 2016.

Aflat în prezent în producție, filmul se va concentra în jurul unei întâmplări din trecutul lui Ben, o situație care revine ca să facă și mai multe daune pe Pământ, forțând-ul pe Ben să meargă în spațiul stelar pentru a salva planeta. Între timp, Gwen și bunicul Max fac echipă pentru a ajuta la protejarea lumii în absența lui Ben. Dar când răufăcătorii din spațiu îl fac pe eroul nostru confuz, Ben trebuie să-și dea seama de o modalitate de a reveni pe Pământ pentru a ajuta la salvarea lui.

Ben 10 se află acum la cel de-al patrulea sezon și își poartă fanii în călătorii cu echipa Tennyson prin Roma, Tokyo, Yucatán și multe alte locuri. Noi episoade vor fi lansate luni, 23 martie, de la ora 21:00. Ben 10 este disponibil și în aplicația CN. Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network și creat de Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), avându-l pe John Fang (Mixels, Generator Rex) producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.