The Funny Dance Show are premiera vineri, 3 aprilie de la 22:00 la E!

Prezentatorii și juriul:

Prezentatori, scenariști și producători executivi: Justine Marino și Heidi Heaslet
Juriul: Loni Love (comedian și co-host pentru The Real), Allison Holker (So You Think You Can Dance și Dancing with the Stars) și Justin Martindale (comediant și vedetă de televiziune)

Despre emisiune:

Producția realizată de Justine Marino și Heidi Heasletlive, care are ca decor celebrul club de comedie Comedy Store, The Funny Dance Show, combină un concurs de dans și comedia. Noul show arată ce se poate întâmpla când cei mai amuzanți comedianți, unii dintre ei lipsiți de ritm, se întrec într-un concurs de dans. Indiferent de talentul la dans, sau lipsa acestuia, rezultatul este absolut amuzant.

În fiecare săptămână, doi comedianți, ajutați de prieteni și coregrafi profesioniști, încearcă să își îmbunătățească tehnica pentru evoluția lor în fața juriului. În seara spectacolului, concurenții încearcă să câștige cei $10,000 pentru cauza caritabilă pentru care luptă fără să nu se rănească în fața publicului din club.

Echipele care vor evolua pe scenă sunt: Jessimae Peluso și Flula Borg vs. Candice Thompson și Maz Jobrani; Jade Catta-Preta și Marcella Marcella Arguello vs. Daniel Franzese și Irene Choi; Fortune Feimster și Willie Hunter vs. Fahim Anwar și Becky Robinson; Ron Funches și Blair Socci vs. Adam Ray și Brad Williams; Kel Mitchell și Carly Jibson vs. Yamaneika Saunders și Jeremiah Watkins.

The Funny Dance Show este o producție Ugly Brother Studios, având ca producători executivi pe Mike Duffy, Tim Duffy, Justine Marino, Heidi Heaslet și Rob Bagshaw.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.