Ascultă acest articol


Ultima parte a lunii noiembrie este perioada perfectă pentru relaxare în fața micilor ecrane cu cele mai bune seriale la AMC.

În fiecare zi de luni de la ora 22:00, primul sezon al serialului Satisfaction explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”.

Zilele de joi, de la ora 21:15 sunt rezervate IT-știlor anilor 80 din serialul Halt and Catch Fire, sezonul al treilea, în care firma Mutiny părăsește Texasul pentru a se alătura marilor companii din Silicon Valley. Fondatoarele Cameron Howe (Mackenzie Davis)și Donna Clark (Kerry Bishé) caută ideea care să propulseze Mutiny în rândul jucătorilor de pe piață, dar noii lor colaboratori le pun la încercare parteneriatul. Gordon Clark (Scoot McNairy) se luptă să-și găsească locul în firma soției lui, în timp ce Joe MacMillan (Lee Pace) își dezvoltă imperiul, reinventându-se printr-o mișcare îndrăzneață care șochează Silicon Valley și îl readuce în viața foștilor săi parteneri.

Imediat după Halt and Catch Fire este rândul altui serial original AMC, Preacher. Difuzat în fiecare zi de joi de la ora 22:00, Preacher este serialul creat după volumele de benzi desenate populare în anii ’90, cu același nume, scrise de Garth Ennis și Steve Dillon. “Preacher” este un serial din genul dramă, supernatural, comedie neagră, care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Din distribuția serialului fac parte: Dominic Cooper în rolul lui JesseCuster, Joseph Gilgun în rolul lui Cassidy, Ruth Negga în rolul lui Tulip, LucyGriffiths în rolul lui Emily, W. Earl Brown în rolul lui SherriffRoot, Anatol Yusef în rolul lui DeBlanc, Tom Brooke în rolul lui Fiore, Derek Wilson în rolul lui DonnieSchenck și IanColletti în rolul lui Eugene/Arseface.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.