MSI a evoluat! Pe lângă premiatele GE66 Raider și GS66 Stealth, MSI a dezvăluit o gamă completă ce cuprinde șase serii de laptopuri orientate către jucători. Doar cel puternic poate supraviețui și evolua!

Acum poți fi in avangardă și poți evolua rapid spre viitor alegând cele mai noi laptop-uri de gaming MSI echipate cu procesoare Intel® CoreTM i9 din a 10-a generație (Comet Lake H) și cele mai noi plăci grafice din seria GeForce RTX Super, concepute recent pentru jucătorii profesioniști!

Evoluează spre vârful de gamă cu o creștere revoluționară de 50% în performanța jocurilor

Performanța dispozitivelor de noua generație va satisface gamerii, iar divertismentul de top este asigurat. Noile laptopuri MSI pot scoate în evidență adevarata putere de calcul a procesorului Intel® Core i9 din a 10-a generație.

Disponibil în variante cu procesoare până la i9-10980HK, noul cip Intel are un impact vizibil asupra FPS în jocurile solicitante și multitasking. Datorită performanței crescute cu până la 50% oferită de noul chip Intel și a funcției Single-Core Turbo care ajută procesorul să atingă frecvente de până la 5.3GHz, acum gamerii se pot bucura de o experiență de joc inegalabilă.

În plus, gamerii vor beneficia de Ray Tracing în timp real cu ajutorul noilor plăci grafice cu tehnologie AI NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™ care oferă performanțe superioare față de generația anterioară.

Modele GE66 Raider, GS66 Stealth premiate internațional

GS66 și GE66 au redefinit ceea ce este posibil atunci când vine vorba de design subțire și greutate redusă. Chiar dacă este greu de crezut, toate caracteristicile importante precum un ecran cu o rată de refresh de 300Hz de 5 ori mai rapidă, o baterie mare de 99,9 watt-ore și performanță puternică a procesoarelor și a plăcilor grafice emblematice, sunt toate ambalate sub șasiul compact a GS66 și GE66.

GS66 Stealth: Design elegant și premiat

Noul design „Core Black” a câștigat atât premiul „iF Design”, cât și „Red Dot Design”. Dispozitivele puternice, dar în același timp portabile, indică locul în care se află industria în acest moment.

GE66 Raider: iluminare RGB și portabilitate inovatoare

Modelul GE66 Raider cu design avangardist este dedicat gamerilor entuziaști. Acesta nu este doar o armă puternică pentru jucători, dar aduce la viață și adevăratul suflet al jocurilor. GE66 este o combinație de estetică și performanță. Șasiul este asemanător unei nave spațiale, iar cea mai recentă iluminare Mystic Light oferă un spectacol de iluminare RGB panoramică, cu 16,8 milioane de culori. Echipat cu cele mai noi procesoare și plăci grafice, GE66 a definit ce înseamnă un laptop portabil pentru gaming. Astfel, nu este deloc surprinzător faptul că acest laptop inovator a fost premiat cu remarcabilul „Red Dot Award”.

Seriile MSI GT Titan, GP/GL Leopard și GF Thin lansează, de asemenea, noile ediții cu cel mai recent procesor Intel® H-Series 10th Gen și grafică NVIDIA GeForce, pentru a oferi o gamă variată de dispozitive potrivite oricarui gamer.

MSI Creator 17: Cel mai bun laptop pentru crearea de conținut, cu afisaj Mini LED și precizie incredibilă a culorilor

Pentru profesioniștii care își doresc laptopuri puternice pentru crearea de continut, MSI Creator 17 este dispozitivul ideal. Acesta este primul laptop din lume cu display Mini LED și primul laptop care îndeplinește standardele DisplayHDR 1000; ecranul său 4K de 17 inci are o luminozitate maximă de peste 1.000 de nits, lucru apreciat de mass-media ca fiind un ecran revoluționar, mai luminos decât oricare alt model de la competiție, indiferent dacă e vorba de IPS sau OLED.

Acum, cu procesoare Intel H din generația a 10-a și grafică GeForce RTX 2080 Super, cu greu se mai poate contrazice faptul că MSI Creator 17 este cel mai puternic laptop GeForce RTX Studio pentru generația viitoare. Creator 15M și 17M din aceeași serie sunt, de asemenea, modernizate complet cu cele mai recente procesoare și plăci grafice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.