Serialul Killing Eve/Obsesia Evei revine cu un nou sezon din 13 aprilie pe HBO GO.

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, Obsesia Evei prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer), asasină, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI6 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă.

Sezonul 3 continuă să le urmărească pe cele două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce încearcă să-și continue viețile fără drogul ales chiar de de ele. Pentru Villanelle, asasina fără o slujbă, Eve este moartă. Eve, fosta agentă ca se ascunde la vedere, nu va fi găsită niciodată de Villanelle, cel puțin așa crede ea. Totul pare că s-a întors pe făgașul normal până când o crimă șocantă și personală le implică din nou într-o cursă de-a șoarecele și pisica. Drumul lor înapoi una către cealaltă le va costa familia, prietenii și loialitatea.

Din distribuția serialului fac parte Sandra Oh, câștigătoare a premiilor Globurile de Aur®, SAG® și Critics’ Choice, Jodie Comer, câștigătoare a premiilor Emmy® și Bafta, Fiona Shaw, câștigătoare a premiilor Bafta și nominalizată la Emmy®, și Kim Bodnia, nominalizat la premiile Bafta. În sezonul 3 se alătură distribuției: Dame Harriet Walter (Succession, The End), Danny Sapani (Harlots), Gemma Whelan (Game of Thrones), Camille Cottin (Call My Agent), Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (A Christmas Prince: The Royal Wedding), Turlough Convery (Ready Player One), Pedja Bjelac (Harry Potter) și Evgenia Dodina (One Week and a Day). Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) este scenarista principală a serialului și producătoare executivă.

Killing Eve/Obsesia Evei este produs de Sid Gentle Films Ltd. pentru BBC America și este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod din sezonul 3 va avea premiera pe 13 aprilie pe HBO GO, iar apoi câte un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână.

Primele două sezoane sunt pe HBO GO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.