THE BRAVE -- Season: Pilot -- Pictured: (l-r) Hadi Tabbal as Agent Amir Al-Raisani, Natacha Karam as Sergeant Jasmine "Jaz" Khan, Demetrius Grosse as CPO Ezekiel “Preach” Carter, Noah Mills as Sergeant Joseph "McG" McGuire, Mike Vogel as Captain Adam Dalton -- (Photo by: Jeff Riedel/NBC)

Drama militară „Cei bravi” (The Brave) este cea mai nouă producție care intră în grila AXN, cu episoade duble, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, începând din 18 septembrie.

Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în „Cei bravi”, un serial încărcat de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante, care împing limitele la extrem.

În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi militari formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit. Sergentul lunetist Jasmine “Jaz” Khan (Natache Karam), ofițerul de contra-spionaj Amir Al-Raisani (Hadi Tabbal), medicul Joseph “McG” McGuire (Noah Mills) și expertul în comunicații și tehnologie Ezekiel „Preach” Carter (Demetrius Grosse) completează echipa de teren a lui Dalton.

Directorul Patricia Campbell (Anne Heche), împreună cu specialistul cultural Noah Morgenthau (Tate Ellington) și coordonatorul Hannah Archer (Sofia Pernas) oferă suport și informații esențiale pentru îndeplinirea fiecărei misiuni din Washington D.C., având acces la unele dintre cele mai complexe tehnologii de supraveghere.

Toți membri acestei echipe de elită, fie că sunt în Washington sau în diferite teatre de operațiuni, au un crez comun – libertatea este mai presus de orice. În fiecare episod, „Cei bravi” vor călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, se vor confrunta cu provocări greu de depășit, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încredere reciprocă.

Noua producție, care a avut premiera în Statele Unite ale Americii în toamna lui 2017, este produsă de Universal Television și Keshnet Studios. Seria a fost creată de Dean Georgaris, în timp ce Matt Corman, Chris Ord, Avi Nir ( Homeland) sunt producători executivi.
Cele 13 episoade vor putea fi urmărite în premieră la AXN, în fiecare marți, de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.