Ascultă acest articol

Cel mai recent GeForce Game Ready driver livrează optimizare și îmbunătățiri încâ din prima zi pentru Minecraft RTX Beta, care se va lansa mâine, dar și NVIDIA DLSS 2.0.

De asemenea, driverul oferă cea mai bună experiență în Saints Row: The Third Remastered, Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered și SnowRunner. Support pentru pentru trei noi monitoare compatibile G-SYNC a fost de asemenea adăugat.

Minecraft primește Ray Tracing, DLSS 2.0 și texturi mai realiste

Ieri, NVIDIA, Microsoft și Mojang Studio au anunțat că Minecraft cu RTX va fi lansat pe ediția Windows 10 în variantă beta, pe 16 aprilie la ora locală 20:00. Minecraft cu RTX beneficiază de o formă avansată de ray tracing, numită path tracing, noi materiale realiste și NVIDIA DLSS 2.0. Aceste tehnologii combinate livrează un nou nivel de calitate grafică în Minecraft, cel mai bine vândut joc video din istorie. NIVIDA va lansa și șase noi lumi de Minecraft cu RTX disponibile în Minecraft Marketplace de care gamerii se pot bucura complet gratuit, împreună cu ghiduri pentru creatori, astfel încât aceștia să își poată construi propriile lumi cu RTX.

Anunțul ilustrează avansul pe care ray tracing îl capătă în ecosistemul de gaming. Faptul că Minecraft primește ray tracing reprezintă faptul că ray tracing este mainstream. Minecraft va expune milioane de gameri de toate vârstele și de pretutindeni la ray tracing.

Există o singură ocazie pentru o primă impresie bună, iar jocurile nu fac excepție. NVIDIA lucrează intens astfel încât să facă fiecare joc să aibă parte de o primă impresie bună, chiar dacă jocul se află încă în dezvoltare. Driverele Game Ready au ca scop susținerea momentelor importante ale jocurilor pentru a oferi cea mai bună experiență la fiecare sesiune de joc. Pe măsură ce titlurile continuă să evolueze cu nou conținut și funcționalități prin intermediul patch-urilor sau DLC-urilor și driverele noastre vor evolua în egală măsură.

Trei noi monitoare compatibile G-SYNC

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și are ca scop să ofere consistență și să educe consumatorii cu privire la ce monitoare entry level oferă cea mai bună experiență de refres rate variabil (VRR). Cele mai noi monitoare adăugate pe listă sunt Acer XB273GP, Acer XB323U și ASUS V27B, oferind gamerilor și mai multe opțiuni de monitoare perfecte pentru gaming.

Sub programul G-SYNC Compatible, NVIDIA lucrează cu producători de monitoare pentru a valida experiența monitoarelor care beneficiază de protocolul AdaptiveSync. Cele care trec mai departe sunt desemnate compatibile G-SYNC. Pentru lista complete de monitoare compatibile G-SYNC, accesați acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.