Netflix anunță cel de-al doilea trailer pentru serialul White Lines. Noua serie a lui Alex Pina, creatorul La Casa De Papel, va avea premiera la nivel mondial pe Netflix vineri (15 mai).

Regizori: Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way și Alvaro Brechner.

Producători: Andy Harries și Sharon Hughff, producători executivi pentru Left Bank Pictures (The Crown) și produs de Chris Croucher. Álex Pina și Cristina López Ferraz producători executivi pentru Vancouver Media (La Casa De Papel). 

Creator: Álex Pina.

Distribuție: Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans  (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Sinopsis: De la echipele care v-au adus La Casa de Papel (creator) și The Crown (compania de producție) vine WHITE LINES. Corpul unui legendar DJ din Manchester este descoperit la douăzeci de ani după dispariția sa misterioasă din Ibiza. Când sora sa se reîntoarce pe frumoasa insulă spaniolă pentru a afla ce s-a întâmplat, căutarea ei o conduce printr-o lume amețitoare a cluburilor, minciunilor și mușamalizărilor, forțând-o să se confrunte cu părțile întunecate ale personalității ei, într-un loc în care oamenii își trăiesc viața la limită. Dialogul este un amestec de engleză și spaniolă (respectiv 70/30).

Serialul s-a filmat în perioada iunie – octombrie 2019 în Insulele Baleare, inclusiv Mallorca și Ibiza.

10 X 60 episoade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.