În cadrul conferinței globale de presă Next@Acer, compania a anunțat update-uri semnificative la patru dintre cele mai populare laptopuri de gaming: Predator Helios 700, Predator Helios 300, Predator Triton 300 și Nitro 7. Noile modele aduc actualizări interesante, oferind jucătorilor din toate categoriile opțiuni de upgrade pentru experiențe de joc incredibile.

Liniile de notebook-uri includ acum cele mai noi procesoare Intel® Core™ H din generația 10 pentru performanțe la nivel de desktop care pot fi însă, luate oriunde. Procesoarele grafice NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER furnizează performanțele necesare pentru a oferi afișaje rapide, cu rate de refresh ridicate, pentru imagini și experiențe de vizualizare fluide, chiar și în cele mai solicitante jocuri AAA. Pentru o funcționare la parametri maximi și la temperaturi optime, Acer a echipat noile modele cu design termic îmbunătățit, cu noi tehnologii de răcire și conducte suplimentare de căldură.

Predator Helios 700 – Un notebook care poate înlocui desktop-ul

Predator Helios 700, dotat cu tastatura HyperDrift glisantă, a fost modernizat pentru a include fie un procesor Intel Core i9-10980HK generația 10 overclockabil, fie i7-10875H și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER.
Capabilitățile de management termic ale dispozitivului au fost îmbunătățite semnificativ cu o nouă soluție termică numită Predator PowerGem, inclusă pe modelele cu procesor Intel Core i9.

PowerGem este un material special cu o conductivitate termică de 3,83 ori mai mare decât cuprul și care îmbunătățește eficiența emisiilor de căldură ale notebook-ului. Toate modelele includ trei conducte de căldură din cupru, tehnologie Acer CoolBoost, o cameră de vapori și două ventilatoare Acer AeroBlade™ 3D generația 4.

Actualizările suplimentare pentru performanțe sporite includ o memorie de 2933 Hz (max 64 GB), un port Thunderbolt 3 suplimentar (pentru un total de două) și cel mai recent Killer DoubleShot™ Pro (Wi-Fi 6 AX1650i wireless și E3100G Ethernet) pentru a asigura prioritatea aplicațiilor ce au nevoie de viteze suplimentare. SSD-urile rapide PCIe NVMe în RAID 0 mențin funcționarea excelentă, iar jocurile prind viață pe ecranul IPS FHD de 17,3 inci cu 144 Hz și tehnologie NVIDIA® G-SYNC® echipat pe noul Helios 700.

Tastatura, care dispune de iluminare RGB per-key și anti-ghosting, a fost actualizată pentru a include comutatoare mecanice MagTek pentru tastele WASD și un set de noi taste de curse care oferă o precizie sporită. Proiectate pentru jocurile de curse, acestea prezintă o curbură de 1,5 mm permițând jucătorilor să execute mișcări mai fine și mai controlate în joc. Gamerii pot schimba tastele WASD standard de pe tastatură cu tastele MagForce incluse sau cu tastele de curse, alegând setul cel mai potrivit pentru jocul pe care îl joacă. Odată schimbate, jucătorii pot utiliza aplicația Predator Sense sau pot apăsa tasta rapidă P3 pentru a regla punctul de iluminare și acționare a tastelor.

Predator Helios 300 – Puternic și bine echipat

Popularul Predator Helios 300 de la Acer a ridicat standardele în ceea ce privește notebook-urile de gaming, oferind performanțe excelente, la prețuri excelente. Disponibil acum cu cele mai noi procesoare Intel Core H din generația 10, procesor grafic overclockabil NVIDIA GeForce RTX 2070 cu design Max-Q și un display IPS FHD de 15,6 inci, 240Hz și overdrive de 3 ms, cel mai nou Helios 300 și-a cimentat reputația ca fiind unul dintre cele mai puternice și bine echipate laptopuri de gaming ce poate fi achiziționat la prețuri accesibile. De asemenea, acesta acceptă până la 32 GB memorie DDR4 2933 MHz, două SSD-uri PCIe NVMe în configurația RAID 0 și un HDD de până la 2 TB, oferind viteza și stocarea necesară pentru jocuri și filme de top.

Îmbunătățind performanța generală și experiența de joc, DTS: X Ultra Audio oferă un sunet surround la 360 de grade pentru a experimenta conținutul media într-un peisaj sonor spatial realist. Cu căști, acesta oferă o experiență audio autentică, realistă și dispune de moduri de sunet special adaptate, care au fost optimizate pentru diferite genuri de joc (strategie, RPG sau FPS).

Tehnologia de răcire proiectată de Acer asigură funcționarea dispozitivului la temperaturi optime. Notebook-ul este dotat cu ventilatoare duale, inclusiv un nou ventilator AeroBlade™ 3D de nouă generație, care reduce zgomotul în timp ce crește fluxul de aer, și Acer CoolBoost™ care permite reglarea manuală a ventilatoarelor pentru a se asigura că zonele critice primesc răcire continuă.

Predator Triton 300 – Ideal pentru gameri și creatorii de conținut

Puternic și extrem de subțire, notebook-ul de gaming Predator Triton 300 a fost updatat pentru a include un procesor Intel Core H din generația 10, grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2070 cu design Max-Q și o rată de refresh a afișajului de 240 Hz. Ecranul IPS FHD de 15,6 inci oferă, de asemenea, un timp de răspuns de 3 ms, luminozitate de 300 nits și acceptă 100% din spațiul color sRGB, ceea ce îl face ideal atât pentru jocuri, cât și pentru crearea de conținut. În plus, acceptă până la trei SSD-uri M.2 (un PCIe, două combo), oferind un spațiu de stocare generos, plus rate de transfer rapide și viteza dorită de orice jucător.

La design-ul termic avansat al dispozitivului au fost adăugate trei conducte de căldură, care includ și un sistem de răcire cu dublu ventilator (cu ventilator metalic AeroBlade 3D din generația 4), tehnologie CoolBoost™ și ventilații de admisie și evacuare amplasate strategic. Toate aceste performanțe sunt adăpostite într-un șasiu metalic subțire și ușor, care are o grosime de doar 19,9 mm și o greutate de 2,1 kg, pentru mobilitate sporită.

Nitro 7 – Design metalic elegant pentru jocuri în mișcare

Modelul Acer Nitro 7 actualizat reprezintă o opțiune excelentă pentru jucătorii care își doresc portabilitate. Șasiul său metalic elegant are o grosime de doar 19,9 mm și o greutate de 2,5 kg, oferind totuși un procesor Intel Core H din a 10-a generație și grafică până la GeForce RTX™ 2060. Cu până la trei sloturi pentru SSD-uri M.2 de mare viteză, până la 1 TB în configurație RAID 0, până la 32 GB memorie 2933 DDR4, Killer™ Ethernet E2600 și Intel® Wi-Fi 6, încărcarea jocurilor și timpii de răspuns sunt incredibil de rapizi.

Designul termic al noului Nitro 7 include ventilatoare duale, un design cu 4 fante de aerisire dedicate și tehnologia Acer CoolBoost™ care poate fi activată în NitroSense pentru a crește viteza ventilatorului cu 10% și răcirea CPU/GPU cu 9% în comparație cu modul auto. Pe lângă performanțe, dispozitivul oferă un ecran non-glare IPS FHD de 15,6 inci cu o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms, permite vizualizări clare și jocuri fără întreruperi.

Prețuri & Disponibilitate

Notebook-ul de gaming Predator Helios 700 va fi disponibil în EMEA din Septembrie, la prețuri începând de la 2,699 euro.

Notebook-ul de gaming Predator Helios 300 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,299 euro.

Notebook-ul de gaming Predator Triton 300 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,399 euro.

Notebook-ul de gaming Nitro 7 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,299 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.