Odată cu lansarea din august a unei game noi centrată pe faimoasa licență Nintendo Super Mario, anunțată cu ceva timp în urmă, LEGO ne-a mai făcut o surpriză ieri dezvăluind însăși consola Nintendo Entertainment System sub formă de set LEGO.

Începând de astăzi setul 71374 LEGO Nintendo Entertainment System este disponibil la precomandă ca exclusivitate pe țară pe brickdepot.ro, Magazinul Certificat Lego din România. Se lansează pe 1 august odată cu restul gamei Super Mario, care este de asemenea disponibilă deja în întregime pe Brick Depot la precomandă, de la setul de bază până la cele mai mici extensii.

Îți era dor să sufli în cartușele de jocuri înainte să le introduci în consolă, dar nu ai găsit un NES funcțional? Setul 71374, de 2646 de piese, îți va trezi nostalgia nu numai cu o consolă în care intră cartușul și controller-ul la fel ca la cea originală, ci și cu un televizor de pe acea vreme. Da, televizorul funcționează cu manivelă, derulând un nivel din Super Mario pe ecran. Bineînțeles, acest set de colecție este compatibil cu figurina Mario interactivă din setul de bază 71360. Poziționează figurina pe TV și aceasta va reacționa cu sunete la acțiunile de pe ecran. A se vedea în video-ul demonstrativ de mai jos postat de Nintendo.

Setul 71374 este destinat adulților, marcat ca atare cu recomandarea de vârstă 18+. Anul acesta LEGO introduce treptat o gamă variată care să atragă de acum încolo și adulții colecționari. Dacă înainte te sfiai puțin când îți cumpărai LEGO sau inventai vreun nepot la casa de marcat, acum ai o zonă dedicată în magazin. Vechea gamă Creator Expert marcată de obicei cu 16+ va curpinde de aici înainte noile seturi 18+. Cum ar fi îndrăgita locomotivă „crocodil” sau casa bântuită. Printre noutățile destinate adulților se numără și o colecție de tablouri de tip portret, numite LEGO Art, cu personajele Sith din Star Wars, trupa Beatles și portretele lui Andy Warhol cu Marilyn Monroe. Până acum cele mai bune reacții le-a primit consola Nintendo cu televizorul inclus dezvăluită ieri.

Ca geeks colecționari de diverse figurine din filme sau jocuri, suntem plăcut surpriși de direcția pe care o ia LEGO în 2020, cu o selecție de seturi din ce în ce mai atragătoare pentru această nișă, și asta fără să fie obiecte 100% decorative, ci introducând funcții creative sau adăugând câte un bonus, cum este coloana sonoră oferită alături de seturile Art.

Update 23.07:

Tocmai a fost postat si un video de tip speedbuild:

Ce zici, merită să-ți vinzi consola Nintendo Switch pentru a o înlocui cu originala consolă făcută din cărămizi LEGO? Spune-ne în comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.