Odată cu lansarea noului Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pe 4 septembrie, jucătorii vor avea parte și de o coloană sonoră actualizată, pe lângă hit-urile consacrate regăsindu-se și melodii de la artiști precum CHAII, Merkules, Machine Gun Kelly și Rough Francis.

Noile melodii ce și-au făcut loc pe coloana sonoră a jocului vor fi dezvăluite în cadrul unui concert online organizat de către Activision în parteneriat cu Noisey pe data de 28 iulie 3pm PT (29 iulie, 1am ora locală în România).

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 include elemente iubite de fani ce au fost prezente pe parcursul întregii francize, cum ar fi scheme clasice sau modurile multiplayer online și co-op local. De asemenea, modurile Create-A-Park și Create-A-Skater revin și ele. Editorul Create-A-Park include noi modalități de personalizare, iar fanii își pot alege acum skateri dintr-un registru amplu de talente precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas și Bob Burnquist.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va fi disponibil pe 4 septembrie în format fizic prin intermediul partnerilor Activision din România – Altex, jocurinoi.ro și Media Galaxy. Ediția de colecție a jocului va include o placă de la Birdhouse și bonusuri digitale, iar disponibilitatea este extrem de limitată. Mai multe detalii despre joc sunt disponibile prin intermediul www.tonyhawkthegame.com, iar precomenzile se pot efectua prin intermediul www.altex.ro, www.jocurinoi.ro sau www.mediagalaxy.ro. De asemenea, urmăriți noutățile pe Twitter, Facebook și Instagram la @TonyHawkTheGame, pe canalul YouTube la YouTube.com/tonyhawkthegame sau pe pagina locală de Facebook în limba româna @ngdro.

https://www.youtube.com/user/noisey

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.