În cel mai nou episod State of Play, PlayStation a anunțat data de lansare pentru unul dintre cele mai așteptate jocuri exclusive, The Last Of Us Part II. Celebrul titlu va fi disponibil pe PlayStation 4 începând din 21 februarie 2020.

Ellie și Joel pornesc din nou la drum într-o călătorie epică, plină de emoție și suspans. La cinci ani de la prima lor aventură de supraviețuire, viața liniștită a celor doi este, din nou, zguduită de un eveniment violent. Astfel, Ellie începe o nouă provocare care îi va pune la încercare rezistența fizică, dar și pe cea mentală. Jucătorii se pot bucura de o poveste complexă și emoționantă, într-o lume fascinantă, dar extrem de periculoasă, un joc intens în care doar cei mai puternici sunt învingători.

Cel mai nou episod State of Play a dezvăluit și jocurile gratuite ale lunii octombrie pentru membrii PlayStation Plus, care vor putea juca începând cu 1 octombrie versiunea remasterizată a celebrului titlu The Last of Us, lansat pentru prima dată în 2013, pe PlayStation 3 și ediţia 2019 a popularei serii de baseball MLB The Show.

The Last of Us Remastered – Jocul unei generații

Membrii PlayStation Plus vor putea explora o lume pandemică spectaculoasă, în care Joel și Ellie trebuie să supraviețuiască celei mai ostile călătorii, prin ruinele Statelor Unite ale Americii. Povestea celor doi oferă o incursiune în trecutul lui Ellie, datorită unui prequel single player, dar și opt noi hărți multiplayer și multe alte surprize.

MLB The Show 19 – Adu baseball-ul la viață

Jocurile lunare PS Plus din octombrie includ cel mai recent episod al simulatorului de baseball extrem de autentic de la Sony San Diego Studio. Indiferent dacă jucătorii își construiesc propriul nume în modul carieră în stil RPG complex, concurează cu prieteni online sau controlează legendele MLB din trecut şi din prezent… ei creează spectacolul.

Atât The Last Of Us Remastered, cât și MLB The Show 19 pot fi descărcate din PlayStation Store începând cu 1 octombrie.

Până atunci, jocurile Batman: Arkham Knight și Darksiders III sunt disponibile pentru membrii activi PS Plus până pe 30 septembrie.

Pentru orice alte informații, puteți accesa PlayStation Blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.