NVIDIA și Ubisoft anunță noul bundle Frames Win Games GeForce RTX, care, pentru o perioadă limitată, oferă gamerilor varianta pentru PC a jocului Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Gold Edition la achiziționarea unui sistem sau a unui laptop cu placă video GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER sau 2060. Plăcile video GeForce RTX sunt perfecte pentru a atinge avantajul competitiv de 144+ FPS în Tom Clancy’s Rainbow Six Siege și oferă latență scăzută în timp ce minimizează efectele care pot distrage. Bundle-ul Frames Win Games GeForce RTX este disponibil începând de astăzi, 30 iulie 2020 și până joi, 27 august 2020.

Ediția Gold a jocului include 16 operatori, uniforme speciale, skin-uri, alte iteme de tip cosmetics și Year 5 Season Pass, care vă oferă toți cei 6 operatori care se lansează anul acesta, plus boost-uri VIP, progres mai rapid în Battle Pass și multe altele.

Pentru mai multe detalii, puteți verifica pagina dedicată.

Despre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Cu o scenă de esports de success și o comunitate de peste 60 de milioane de jucători înregistrați, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege transpune jucătorii într-o experiență multiplayer alertă în care aceștia trebuie să-și aleagă dintr-o selecție de operatori unici. Folosind un mix între tactici și distrugere, echipele se confruntă față în față, iar fiecare parte dispune de skill-uri și gadget-uri exclusive. Echipa defensivă se pregătește prin transformarea mediului într-o fortăreață modernă, în timp ce echipa care atacă folosește drone de recunoaștere pentru a obține informații cu care să își pună planul în aplicare. Cu access la zeci de operatori inspirați din forțe speciale din întreaga lume, jucătorii pot alege exact cum vor să abordeze fiecare provocare cu care se confruntă. Adăugarea de noi operatori și noi hărți constant, jocul oferă o perspectivă mai amplă în ceea ce privește strategia și lupta, iar imprevizibilitatea fiecărei runde setează un nou standard de intensitate și competitivitate în jocuri.

Magazinele partenere la care este disponibilă oferta sunt Altex, CeleMAGevoMAG și PC Garage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.