Ascultă acest articol


Pe lângă anunțurile săptămânale Game Ready pe GeForce NOW, avem și câteva update-uri noi

 • Sincronizarea librăriei Steam cu GeForce NOW pentru a găsi cu ușurință toate jocurile
 • Rainbow Siex Siege beneficiază de NVIDIA Highlights
 • ASUS anunță un nou router recomandat pentru GeForce NOW, modelul RT-AX86U

Sincronizare completă

Dacă ești în situația în care ai sute de jocuri pe Steam, acum poți să le găsești mai ușor pe GeForce NOW.

Membrii își pot sincroniza librăria de jocuri Steam cu GeForce NOW în meniul de Settings > Game Sync. Această funcționalitate va identifica jocurile din Steam care sunt compatibile cu GeForce NOW și le va adăuga automat în secțiunea ”My Library” din aplicație.

De îndată ce contul de Steam este autorizat, puteți face update librăriei GeForce NOW din Settings > Game Sync de fiecare dată când cumpărați un nou joc pe Steam. Este cel mai simplu mod prin care vă puteți ține jocurile catalogate și la zi în aplicația GeForce NOW.

Rainbow Six Siege Highlights

Am fost cu toții acolo: Momentul acela când povestești despre runda în care ai făcut acel breach, ai omorât ultimii doi membri ai echipei adverse și ai câștigat runda, dar prietenii nu te cred. Cu NVIDIA Highlights vei avea dovada de care ai nevoie.

Rainbow Siex Siege este cea mai nouă adiție în lista de jocuri care beneficiază de NVIDIA Highlights, care folosește tehnologie din cloud de recunoaștere inteligentă a imaginilor și tiparelor pentru a captura momentele cheie din jocuri. FPS-ul tactic de la Ubisoft este plin de astfel de momente, iar acum, membrii GeForce NOW pot înregistra și partaja fiecare moment cu ușurință.

Rainbow Six Siege este cel mai recent titlu dintr-o listă extinsă de jocuri care beneficiază de NVIDIA Highlights, lista completă putând fi accesată aici.

Perfomanță a rețelei de ultimă generație

ASUS și NVIDIA au lucrat împreună pentru a livra game streaming la o latență scăzută pentru dispozitivele conectate la noul router RT-AX86U, recomandat pentru GeForce NOW. Pentru dispozitivele de gaming care stau conectate prin fir, unul dintre porturile LAN ale lui RT-AX86U este un port de gaming dedicate care prioritizează orice conexiune prin fir conectată în acel slot. Router-ul este optimizat pentru cea mai bună experiență de cloud gaming. Network Address Translation (NAT) duce complexitatea produsului dincolo de posibilitățile oferite de un port standard, prin intermediul unui process simplu de configurare în trei pași. Funcția Quality of Service (QoS) poate fi configurată pentru a prioritiza traficul pentru diferite tipuri de aplicații, inclusive jocuri video, în așa fel încât blocajele în rețea să fie de domeniul trecutului.

Game Ready pe GeForce NOW

Atunci când pornești jocul favorit îl joci imediat. Asta înseamnă să fii Game Ready pe GeForce NOW!

Experiența a fost optimizată pentru gaming-ul în cloud și include îmbunătățiri ale performanței aduse de driverele Game Ready. NVIDIA gestionează actualizările și patch-urile jocurilor. Și atunci când joci un joc care dispune de RTX, acesta va include grafică avansată cu ray tracing și DLSS 2.0.

Săptămâna aceasta au fost adăugate 11 jocuri noi, inclusiv noi lansări precum Blightbound și Hellpoint.

 Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos.

Game Ready pe GeForce NOW

Jocurile vor fi disponibile în jurul orei 20:00 ora locală. Lansările care au loc în aceeași zi pot fi disponibile cu câteva ore mai târziu în ziua respectivă.

Nou pe GeForce NOW:

 • Blightbound (joc nou pe Steam – 29 iulie)
 • Hellpoint (joc nou pe Steam & Epic Games Store –30  iulie)
 • Dead Age 2 (joc lansat recent pe Steam – 16 iulie)
 • Far Cry 3 (Epic Games Store)
 • For The King (Epic)
 • Life is Strange – Before the Storm
 • Magic the Gathering: Arena (Epic)
 • South Park: The Stick of Truth (Epic)
 • Stationeers
 • This War of Mine (Epic)
 • Warface (My.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.