Ascultă acest articol


După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). Regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) și produs de Working Title Films (Emma, Darkest Hour), REBECCA este un thriller psihologic fascinant, bazat pe romanul gotic din 1938 al lui Daphne du Maurier.

Regizat de: Ben Wheatley

Scenariu de:  Jane Goldman și Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, bazat pe romanul de Daphne du Maurier

Produs de: Eric Fellner și Tim Bevan de la Working Title și Nira Park

Distribuție: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth, Bill Paterson

Descriere: O tânără proaspăt căsătorită ajunge la casa impozantă a soțului ei pe o coastă din Anglia și descoperă că trebuie să lupte cu amintirea primei sale soții, Rebecca, a cărei moștenire a rămas în casă mult timp după moartea ei.

Rebecca va sosi pe Netflix din 21 octombrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.