Cel mai recent  GeForce Game Ready driver livrează optimizare și îmbunătățiri încă din prima zi pentru Microsoft Flight Simulator și World of Warcraft: Shadowlands care va adăuga în curând DXR ray-traced shadows la varianta beta a jocului. Driver-ul oferă, de asemenea, cea mai bună experiență în A Total War Saga: TROY, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 și multe altele, iar 8 noi monitoare sunt adăugate pe lista de monitoare compatibile G-SYNC, care ajunge la un total de 110. Creatorii de conținut se pot aștepta și la un NVIDIA Studio Driver, care va apărea tot mâine.

Încă o franciză de success va avea support Ray Tracing

World of Warcraft este unul dintre cele mai de success MMORPG-uri din toate timpurile, iar cu adiția umbrelor ray-traced, cei care joacă varianta beta World of Warcraft vor beneficia de un upgrade calitativ al imaginii.

Tracțiunea căpătată de ray tracing este de necontestat:

  • Support ray tracing în variantă beta se găsește în cel mai popular joc din lume – Minecraft
  • Support ray tracing lansat cu cel mai mare blockbuster din gaming – Call of Duty: Modern Warfare
  • Support ray tracing a fost anunțat și demonstrat pentru probabil cel mai așteptat joc vreodată – Cyberpunk 2077
  • Iar acum, support ray tracing este testat în World of Warcraft – unul dintre cele mai de succes si longevive MMORPG-uri din toate timpurile.

Opt noi monitoare compatibile G-SYNC

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul și are ca scop consecvență și educarea consumatorilor față de ce monitoare oferă cea mai bună rată de reîmprospătare variabilă (VRR) entry-level.

Cele mai noi monitoare validate sunt Acer XB273U GX, VG272 LV, XV272 LV, CP5271U V, X34 GS și modelele Asus PG329, IO Data GC252UXm, și Lenovo Y25-25, oferind gamerilor și mai multe opțiuni din care pot alege.

Sub cupola programului G-SYNC Compatible, NVIDIA lucrează cu producători pentru a valida experiența monitoarelor care beneficiază de protocolul AdaptiveSync. Cele care trec mai departe sunt trecute în categoria celor compatibile G-SYNC. Cu cele adăugate astăzi, lista totală ajunge la 110 monitoare, listă care poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.