Huawei Consumer Business Group a primit două premii din partea Asociației Experților în Imagine și Sunet (EISA), un grup care cuprinde 55 dintre cele mai respectate reviste de electronice de consum din lume. HUAWEI P40 Pro a fost numit de către Asociație „EISA Smartphone Camera 2020-2021”, iar HUAWEI WATCH GT 2 a câștigat premiul „Best Smartwatch 2020-2021”. În afară de aceste două premii, HUAWEI Assistant · TODAY, a primit premiul Red Dot Award: Brands & Communication Design, supranumit „Oscarul” industriei designului.

Conform EISA, HUAWEI P40 Pro este „un adevărat campion în clasa sa” datorită capabilităților camerei, tehnologiei ecranului și designului luxos. La fel de lăudat a fost și HUAWEI WATCH GT 2, asociația afirmând că designul inteligent al ceasului și multitudinea de funcții de fitness „au dat naștere unui clasic modern”.

„Suntem bucuroși să continuăm seria de premii cu EISA și suntem încântați de recunoașterea a două dintre produsele noastre, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI WATCH GT 2″, a declarat Kevin Ho, președinte Handset Business, Huawei Consumer Business Group. „Cu fiecare dispozitiv, Huawei se angajează să aducă experiențe noi și interesante consumatorilor, de la HUAWEI WATCH GT 2 cu care îți poți depăși limitele în antrenamente, la un HUAWEI P40 Pro care duce fotografia smartphone la un alt nivel.”

EISA spune că HUAWEI P40 Pro, „luxos proiectat”, este însoțitorul perfect pentru cei care își folosesc zilnic smartphone-ul pentru fotografii uimitoare, considerând că telefonul este un pas impresionant înainte în fotografia mobilă. Acest premiu a fost câștigat ca urmare a capabilităților de fotografiere inegalabile ale lui HUAWEI P40 Pro, de la camera principală Ultra Vision de 50 de megapixeli, cu autofocus cu detecție de fază și stabilizare optică a imaginii și teleobiectivul periscop de 12 megapixeli ce permite zoom optic 5x, la incredibila cameră cinematică Ultra-Wide de 40 megapixeli pentru captură video avansată. La acestea se adaugă camera ToF 3D cu senzori de profunzime și optimizarea AI Photography, oferind utilizatorilor o experiență tehnologică premium, despre care EISA a spus că „duce mai departe tehnologia camerei de smartphone”.

Vorbind despre câștigătorul EISA a premiului „Cel mai bun SmartWatch” din acest an, HUAWEI WATCH GT 2, EISA a lăudat dispozitivul pentru că „îmbină calitățile smartwatch-urilor moderne” cu designul său, afișajul AMOLED și controlul fizic. Cu o autonomie a bateriei de până la două săptămâni și o mulțime de funcții de fitness, HUAWEI WATCH GT 2 poate analiza 15 moduri de antrenament profesional și poate înregistra 85 de tipuri de antrenament personalizat. Cu tehnologia Huawei TruSleep, WATCH GT 2 poate monitoriza calitatea somnului, ritmul cardiac și nivelul de stres, precum și nivelul de SpO2 . Mai mult, HUAWEI WATCH GT 2 acoperă și utilizările de zi cu zi, cum ar fi apelul Bluetooth, notificările de aplicații și stocarea muzicii, permițând utilizatorilor să asocieze și să conecteze cu ușurință căștile HUAWEI FreeBuds 3 pentru a asculta muzică din mers cu ceasul lor HUAWEI WATCH GT 2.

Membrii EISA includ experți mass-media din 29 de țări pentru toată gama de electronice de consum, fiecare membru contribuind la unul sau mai multe din cele șase grupuri de experți ale EISA – fotografie, dispozitive mobile, Hi-Fi, home theater audio, home theater display & video și electronice in-car. În fiecare an, membrii EISA nominalizează o listă de produse cu performanțe deosebite în fiecare dintre aceste grupuri.

HUAWEI Assistant · TODAY a câștigat renumitul premiu Red Dot 2020

Situat în „stânga extremă a ecranului”, HUAWEI Assistant · TODAY este un asistent personal integrat în smartphone-ul HUAWEI, care oferă acces rapid la diverse servicii fără descărcarea aplicației. Utilizatorii de dispozitive mobile HUAWEI și HONOR îl pot porni pur și simplu glisând spre dreapta direct de pe ecranul de pornire. Asistentul inteligent aduce un nou nivel de performanță inteligentă, ajutând utilizatorii să găsească servicii și informații când și unde au nevoie de acestea.

Începând cu Q2 2020, HUAWEI Assistant · TODAY simplifică viața de zi cu zi a celor 210 milioane de utilizatori activi lunari din 170 de țări și regiuni.
Din perspectiva designului de produs, HUAWEI Assistant · TODAY oferă o experiență de utilizare inteligentă perfectă. Acesta elimină barierele dintre aplicații prin furnizarea eficientă de servicii precum căutare și descoperire, acces rapid, dinamică a serviciilor inteligente și recomandări de conținut la o singură atingere. De asemenea, reține preferințele utilizatorilor pentru a oferi recomandări care fac experiența de utilizare generală mai intuitivă și optimizată.

Cu HUAWEI Assistant · TODAY, utilizatorii pot căuta cu ușurință orice aplicație, setări și fișiere pe smartphone, în timp ce scanează simultan news feed-ul adaptat intereselor lor. În plus, o funcție de bază a HUAWEI Assistant · TODAY sunt cardurile de servicii inteligente care afișează notificări și memento-uri în funcție de nevoile utilizatorilor și scenariile specifice de utilizare. De exemplu, utilizatorii pot rămâne la curent cu echipa lor favorită cu cardul Sport, și primesc memento-uri despre detaliile și actualizările călătoriilor în timp real cu cardul Călătorie, în funcție de locație.

HUAWEI Assistant · TODAY va continua să aducă mai multe servicii inteligente utilizatorilor săi, pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Pentru aceasta, HUAWEI va optimiza permanent experiența de produs din perspectiva utilizatorilor, oferind o experiență asemănătoare cu cea a unui asistent personal în activitățile zilnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.