Vineri, 18 septembrie 2020, are loc DIGITAL DIVAS by AVON, cel mai mare eveniment dedicat comunității online de fashion și beauty, singurul în care și publicul votează, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

Evenimentul va cuprinde două sesiuni – una de conferințe, dedicată creatorilor de conținut care vor să se dezvolte, și Gala de premiere a celor mai apreciate personalități online ale anului.

În acest an, evenimentul se va desfășura contactless – pe scenă, dar fără audiență – și va fi difuzat online, pe www.digitaldivas.ro, ca o transmisiune live dintr-un studio TV. Participanții vor putea să îl vizioneze online, inclusiv de pe telefonul mobil, gratuit, însă cu necesitatea înregistrării în prealabil pe www.digitaldivas.ro, pentru a putea primi link-ul de acces direct la sesiunile conferinței.

La ediția de anul acesta a Digital Divas, AVON aduce pe scenă invitate speciale din rândul celor mai apreciate creatoare de conținut și va lansa, în premieră, o dezbatere privind necesitatea de a legitimiza job-ul de content creator în România, ca o profesie ca oricare alta, și de a o introduce pe viitor în nomenclatorul de meserii.

Tema conferinței va fi în jurul reinventării aduse de 2020 și se pliază pe noul manifesto de brand AVON, Watch Me Now, care celebrează puterea femeilor de a-și depăși limitele, vorbește despre libertatea de a demonstra cine sunt și ce pot face cu adevărat, având crezul că, chiar și atunci când ești subestimat, poți demonstra că se poate și ești un învingător.

Conferința va începe la orele 12:00 și va fi structurată în trei sesiuni de inspirație, cu sfaturi și povești de la cele mai efervescente personalități digitale din România, urmând ca Gala de Premiere să aibă loc începând cu orele 19:00, când vor fi anunțați cei mai apreciați creatori de conținut din modă și frumusețe din România, din acest an.

Printre invitații speciali se numără: Simona Halep și Melania Medeleanu (video), Andreea Esca și Alexia Eram – într-un interviu duo, Dana Rogoz, Ana Morodan, Andreea Balaban, Sânziana Negru, Vicki Nicola, Diana Cosmin, Gabriela Atanasov, Ovidiu Mureșanu, Laura Savu (Global Community Manager TikTok), Ana Nicolae (AVON România) și Ioana Marzac Sigarteu (Corporate Communications Manager, SAMSUNG).

Temele de discuție din sesiunile de conferință vor fi despre cum și-au reinventat creatorii digitali conținutul în 2020, despre Content Creation ca business (cum lucrezi cu brandurile și cum îți crești propriul brand), despre responsabilitatea față de comunitate și implicare în misiuni sociale, și despre necesitatea de a legitimiza activitatea de creator de conținut ca o profesie în România.

La eveniment, AVON va prezenta în premieră rubrica 10 to watch now – o selecție curatoriată a celor mai noi micro-influencers de urmărit, care propun o perspectivă diferită asupra vieții și vin cu un exemplu de curaj.

Programul complet este disponibil pe https://www.digitaldivas.ro/program/#up

Digital Divas by AVON este cel mai mare eveniment din România dedicat exclusiv influencerilor din modă si frumusețe. Competiția Digital Divas by AVON este singura unde publicul larg participă la vot, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.